VIDEO CTP, contrat dur la GSP Live: „Măi, omule, cum să spui așa ceva?! Bine că a intrat AUR-ul în Parlament, să-l enerveze pe mult prea înveninatul patriei!”

2 luni in urmă 1

DIVERSE  ·  GSP LIVE

Adrian Florea, seful departamentului Fotbal Intern de la Gazeta Sporturilor și jurnalist cu peste 20 de ani de experiență, a vorbit despre declarațiile făcute recent de un alt gazetar renumit, Cristian Tudor Popescu.

Adrian Florea, seful departamentului Fotbal Intern de la Gazeta Sporturilor și jurnalist cu peste 20 de ani de experiență, a vorbit despre declarațiile făcute recent de un alt gazetar renumit, Cristian Tudor Popescu.

Articol de GSP - Publicat marti, 08 decembrie 2020, 10:39 / Actualizat marti, 08 decembrie 2020 12:42

Adrian Florea, seful departamentului Fotbal Intern de la Gazeta Sporturilor și jurnalist cu peste 20 de ani de experiență, a vorbit în direct la GSP Live despre declarațiile făcute recent de gazetarul Cristian Tudor Popescu.

CONTEXT: Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este marea surpriză a alegerilor parlamentare 2020;„AUR e partidul moaștelor. Cum a ajuns aici? Prin agitația pe care au creat-o la pelerinajele de sf Parascheva, Dimitrie și Andrei”, a notat CTP în Republica despre formațiunea condusă de George Simion.

VIDEO Adrian Florea, despre CTP: „Ne jignește pe toți!”

„Am văzut aseară un personaj extraordinar de nervos, că nu-i posibil ca un asemenea partid să intre în Parlament. Cineva care e supărat pe toată lumea. Îi explică lui Halep cum să dea cu reverul, cum dădea gol Cruyff, ne-a certat că de ce-l jelim pe Maradona, le spune preoților cum e cu Dumnezeu, cum să țină cădelnița. Acum, ne spune și cine trebuie să intre în Parlament. Văzând reacția lui, bine că a intrat AUR-ul în Parlament, să-l enerveze pe mult prea înveninatul patriei. 

Eu nu mai pot. De câte ori citesc declarațiile lui, mă simt jignit. De ce e așa o dramă națională că a intrat AUR în Parlament? Ne jignește pe toți! Ai văzut ce a zis? Că doar oamenii care nu au fost niciodată fericiți l-au apreciat pe Maradona. Măi, omule, cum poți să spui așa ceva?! Trebuie să luăm aprobare pe cine să regret, pe cine să iubesc? Aici ne-am întors, după 30 de ani? Acum, n-am voie să-l plâng pe Maradona, trebuie să-mi dea el aprobare. De ce atâta răutate?”, a spus Adrian Florea la GSP Live.

Comentarii făcute recent de Cristian Tudor Popescu și acuzate de Adrian Florea

„Fără îndoială, Diego Armando Maradona a fost un geniu cu mingea. Dar cred că mai trebuie adăugat un cuvânt: atât. Pentru că a jucat drogat de nenumărate ori și s-a lăudat toată viața cu un gol necinstit, înscris cu mâna împotriva Angliei, ba l-a mai luat și pe Dumnezeu părtaș la găinăria lui. După mine, omul care a făcut cel mai mult pentru inteligența și frumusețea fotbalului pe această planetă este Johan Cruyff – cu el în amintire voi muri” - CTP, după moartea lui Diego Maradona, AICI„IPS Daniel, căpetenia BOR, arată că ortodoxia românească a rămas la nivelul de acum câteva mii de ani al cultului egiptean. Ba, de fapt, și mai jos, căci preoții din Teba măcar știau destulă astronomie ca să calculeze timpul eclipselor. Pentru a prosti oamenii, șarlatanul Daniel n-are nevoie de matematică, nici de logică – o dă direct, ca o strigătură pentru vitele ce le păstorește: ascultați ce vă spun, fiindcă a interzis pelerinajul la moaștele Sf. Dimitrie în octombrie 1989, comunismul a căzut peste câteva luni” - CTP, despre BOR, AICI

Emisiunea integrală GSP Live

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Vin bani la Dinamo! Anunț de ultimă oră în direct: „A vrut să ajute, semnăm contractul”Dennis Man, taxat în direct: „Nu a atins mingea cu Irlanda de Nord, cum să aibă o zi bună cu Germania?!”

Cine e doctorul Sorin Lavric, din conducerea AUR? Incredibil ce făcea acum 2 ani și cum îi numește pe romi

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Cântăreața din România care a rămas fără bani în pandemie. Trăia în lux și a ajuns în sărăcie
16:45 Fotbal, Liga 2

U Cluj - Dunărea Călărași

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:15 Handbal F, Campionatul European

Muntenegru - Slovenia

Digi 3, Telekom 3
19:15 Handbal F, Campionatul European

Serbia - Croația

Digi 4, Telekom 4
19:55 Fotbal, Liga Campionilor

Zenit - Borussia Dortmund

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:55 Fotbal, Liga Campionilor

Lazio - Club Brugge

Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Barcelona - Juventus

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Leipzig - Manchester United

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

Dinamo Kiev - Ferencvaros

Digi 3, Telekom 3
22:00 Fotbal, Liga Campionilor

PSG - Istanbul Bașakșehir

Digi 4, Telekom 4

Program TV complet

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă