VIDEO | Cristian Rizea: „Sunt alături de veteranii de război umiliți de Vladimir Plahotniuc și Igor Dodon

1 lună in urmă 213

Cristian Rizea alături de veteranul de război moldovean Arslan Safarmatov. Foto/Captură video Facebook Cristian Rizea alături de veteranul de război moldovean Arslan Safarmatov. Foto/Captură video Facebook

Fostul deputat Cristian Rizea participă la un protest organizat la Chișinău de veteranii de război, trimiși la închisoare de Vladimir Plahotniuc și Igor Dodon, doar pentru simplul fapt că au avut curajul să protesteze împotriva abuzurilor și pentru drepturile cetățenilor Republicii Moldova.

JOI, 13 MAI 2021, 11:06

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Cristian Rizea spune că a fost alături de adevărații eroi ai Republicii Moldova, pe care Vladimir Plahotniuc și Igor Dodon i-au trimis în pușcărie pentru că au avut curajul să protesteze pentru libertățile și drepturile cetățenilor moldoveni.

„Stimați prieteni, suntem aici în fața Procuraturii Generale, la invitația veteranilor de război de aici, din Republica Moldova, cei care au luptat pentru pe acest pământ sfânt al Moldovei. Sunt onorat că m-au invitat alături de ei. Lângă mine îl am pe Arslan Safarmatov, unul dintre eroii acestei țări, care a luptat pe frontul de la Tirsapol, din Transnistria. Sunt oameni pe care nimeni nu-i mai băgă în seamă, niciun politician, deși toți s-au folosit de voturile lor. Toți s-au folosit de ei, aceștia au suferit abuzuri, au stat în penitenciar pentru că au protestat împotriva lui Plahotniuc și a lui Dodon acum câțiva ani. Pentru asta suntem aici, pentru că acest procuror general, Alexandr Stoianoglo, a promis că-l va reabilita pe Arslan Safamatov, dar nu s-a ținut de promisiune, ca și toți ceilalți din echipa lui, din acel grup de crimă organizată care conduce Republica Moldova și sistemul mafiot din justiție, alături de Igor Dodon și Vlad Plahotniuc. Am fost și voi fi alături de acești veterani, de aceea vă rog și pe voi prieteni să veniți aici, în fața Procuraturii Generale, la acest protest organizat de veteranii de război”, a declarat Cristian Rizea.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă