VIDEO Copiii și părinții – ținta celui mai nou spot al campaniei pro-vaccinare a guvernului, înaintea noului an școlar: Copiii sunt și ei expuși la infectare și pot transmite Covid-19, alege să-i vaccinezi pe ai tăi

1 lună in urmă 18

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2021/08/spot-vaccinare-copil.jpg
Noul spot video al guvernului, în campania de vaccinare împotriva Covid-19, este unul ce încurajează vaccinarea copiilor de peste 12 ani, nu doar cea a părinților, relatează Paginademedia.ro, potrivit căreia clipul a fost prezentat de către Valeriu Gheorghiță în fața CNA. Spotul, realizat de UNICEF România, prezintă povestea unei mame și a copilului ei, care trăiește – și chiar învață la clasă, alături de colegi – într-un balon de protecție, la care renunță în momentul în care se vaccinează.

Spotul afirmă: “Copiii sunt şi ei expuşi la infectare şi pot transmite COVID-19. Alege să-i vaccinezi pe ai tăi”. El urmează să fie difuzat pe posturile TV, în cadrul unei campanii sociale (va fi difuzat gratuit), în următoarele trei luni.

Valeriu Gheorghiță la CNA, citat de Paginademedia.ro:

  • Acest material se adresează părinţilor şi reprezentanţilor minorilor, cei peste 12 ani care sunt eligibili pentru vaccinare. Infecţia cu varianta Delta are o transmisibilitate mai crescută în rândul copiilor, în rândul tinerilor şi în general pentru că se transmite foarte uşor.
  • Acest material a fost elaborat 100% cu sprijinul UNICEF din fondurile proprii ale UNICEF, care sunt destinate promovării campaniei de vaccinare. (…)
  • Vreau să subliniez că vacinarea este voluntară şi în ceea ce priveşte decizia de a vaccina minorii aparţine în totalitate părinţilor. Trebuie să înţelegem că vaccinarea ne oferă posibilitatea să revenim împreună.
  • Cel mai mare risc de îmbolnăvire îl au persoanele nevaccinate sau cele care nu s-au vaccinat cu schema completă de vaccinare.
  • Acest material se adresează părinţilor, care dacă ar fi mai responsabili, cu siguranţă şi copiii lor ar fi mai în siguranţă.”

Spotul prezentat la CNA:

Articolul VIDEO Copiii și părinții – ținta celui mai nou spot al campaniei pro-vaccinare a guvernului, înaintea noului an școlar: Copiii sunt și ei expuși la infectare și pot transmite Covid-19, alege să-i vaccinezi pe ai tăi apare prima dată în Edupedu.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă