​VIDEO Continuă dezafectarea spaţiilor comerciale de la metrou / Sindicaliştii îl laudă pe Orban pentru atitudinea faţă de miniştrii USR: Domnule premier, salariaţii din transporturi vă mulţumesc...

3 săptămâni in urmă 36

Desființarea spaţiilor comerciale de la metrou a continuat și sâmbătă seară, la staţia Piaţa Unirii 1, potrivit unor imagini difuzate de sindicaliștii de la USLM, care reclamă în continuare încălcarea legii. Aceştia i-au transmis și un mesaj de mulţumire lui Ludovic Orban, pentru atitudinea avută faţă de miniştrii USR-PLUS.

„Domnul Ministru, C. Drula si Directorul General Metrorex, Stefan Paraschiv vor sa demonstreze în fiecare zi ca pot încalca legea și pot duce cât mai jos instituțiile statului Român. PIATA Unirii 1, acum”, au scris sâmbătă seară, într-o postare pe Facebook, reprezentanții Sindicatului Liber Din Metrou, însoțind mesajul cu un video din timpul activităților de desființare a construcțiilor.

Într-o altă postare, sindicaliștii de la metrou, conduși de fostul parlamentar PSD Ion Rădoi, îi mulțumesc președintelui PNL Ludovic Orban și își arată susținerea pentru „atitudinea luată vis-a-vis de miniștrii USR”.

„Domnului Premier Ludovic Orban,
Salariații din transporturi va mulțumește în semn de apreciere și respect pentru felul în care ați gestionat și condus atât Ministerul Transporturilor si Infrastructurii în calitate de Ministru, dar și pentru răspunderea asumată ca Premier in gestionarea tarii pe timpul pandemiei.
Guvernanții ar trebui sa lucreze cu oamenii și pentru oameni, doar asa putem sa trecem cu bine aceasta perioada în care suntem încercați la greu.
Societatea civilă, partidele politice, sindicate ar trebui sa discute pentru a exista un echilibru corect în fiecare măsură luată.
Având în vedere derapajele, excesul de putere, oroganta [sic!] și chiar încălcarea legilor ce pun în pericol statul de drept, din partea unui partid aflat la guvernare, susținem atitudinea luată vis-a-vis de miniștrii USR”
- i-au transmis cei de la USLM lui Ludovic Orban.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă