VIDEO. Comuniștii protestează la Moscova. Există suspiciuni de fraudare a alegerilor

1 lună in urmă 15

  • La câteva ore după închiderea urnelor, partidul Rusia Unită și-a declarat victoria.
  • Comuniștii au început un protest la Moscova contra fraudării alegerilor.
  • Comuniștii l-au numit pe liderul de la Kremlin „un hoț”.

Protest al comuniștilor contra falsificării rezultatelor electorale ale alegerilor pentru Duma de Stat. Mai mult de 1.000 de ruși, inclusiv membri proeminenți din cadrul Partidului Comunist, s-au strâns pentru a protesta în Piața Centrală împotriva fraudării alegerilor.

În Piața Pușkin se scandează „Putin este un hoț”. Este plin internetul de intervențiile oratorilor din piață, în timp ce forțele de ordine au reținut până acum mai multe sute de activiști.

Rusia Unită, partidul lui Putin, dar și formațiunea puternic nepopulară printre ruși, a obținut cele mai multe voturi obținute în urma celor trei zile de vot.

Pushkin Square now. Communist Party supporters protesting the official election results. #Moscow pic.twitter.com/rYyjGF4XeX

— Steve Rosenberg (@BBCSteveR) September 25, 2021

Contextul fraudării alegerilor

La câteva ore după închiderea urnelor, partidul Rusia Unită și-a declarat victoria. Contestatari lui Putin nu au avut voie să participe la alegeri. Acuzațiile de fraudare a voturilor au fost respinse de autoritatea electorală a Rusiei.

Deși a scăzut în popularitate, partidul Rusia Unită al președintelui Vladimir Putin se pare că este pe cale să obțină un nou triumf uriaș în alegerile legislative din țară.

Alegerile maraton din Rusia s-au încheiat. Dar nu părea să fie alegeri corecte chiar înainte de primele tururi de scrutin. Multor parlamentari și activiști din opoziție li s-a refuzat dreptul de vot, precum adepții lui Alexei Navalnîi, liderul opoziției ruse care a fost încarcerat.

Полиция на Пушкинской площади включила через громкоговорители песню «Дядя Вова, мы с тобой», которая заглушает речь коммунистов.

Видео: корреспондент «Эха Москвы» Олег Овчаренко @Ovcharenko95 pic.twitter.com/ftVYhLSwZP

— Эхо Москвы (@EchoMskRu) September 25, 2021

The post VIDEO. Comuniștii protestează la Moscova. Există suspiciuni de fraudare a alegerilor appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă