​VIDEO Clotilde Armand îl acuză pe Dan Tudorache de tentativă de fraudare a alegerilor. "Un teanc de procese verbale luate de la biroul electoral de sector și aduse la sediul primăriei"

5 luni in urmă 29

Clotilde Armand, candidata USR PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, îl acuză de tentativă de fraudare a alegerilor pe contracandidatul său de la PSD, actualul primar în funcție Dan Tudorache. Într-o serie de filmulețe postate pe pagina sa de Facebook, Armand susține că în sediul Primăriei au fost descoperite teancuri de procese-verbale originale, necompletate. Reprezentanții USR au sesizat Poliția, iar la acest moment se fac cercetări la fața locului.

„Iată ce avem în sediul Direcției de Salubrizare și Investiții situat în Complexul din piața Mureș, un etaj deasupra Biroului Electoral de Sector. Procese Verbale necompletate! Așa pregăteau frauda. Și-a făcut apariția pe aici și directorul ADP S1 și nu știu ce caută el la BES. O să ne lămurească Poliția”, se precizează într-unul dintre videourile postate.

„Vedem un teanc de procese verbale luate de la Biroul Electoral de Sector și aduse în sediul Primăriei. Colegii mei, vâzând asta, au avertizat imediat Poliția și Jandarmeria și au constatat că la Primarie se află aceste procese verbale originale și o masă unde se făceau decontările de voturi”, spune Clotilde Armand într-o altă întregistrarea video.

În acest moment numărătoarea voturilor continuă. Ultimele date provizorii publicate de Biroul Electoral Central arată că între cei doi candidați e o diferență de aproximativ 1.200 de voturi în favoarea lui Clotilde Armand.

Datele exit-poll de aseară o arătau câștigătoare pe Clotilde Armand cu 48%, față de 36,5% Dan Tudorache.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă