VIDEO | Cine este bărbatul care a intrat cu mașina în mulțime, la parada de Crăciun din SUA. Cinci persoane au fost ucise şi alte 48 au fost rănite în incident

1 săptămână in urmă 23

Momentul în care o mașină a intrat direct în mulțime. Captură video Momentul în care o mașină a intrat direct în mulțime. Captură video

Poliţia americană l-a identificat pe suspect care a intrat intenționat cu mașina în participanţii de la o paradă de Crăciun, din SUA, a rănit zeci de persoane şi a ucis cel puţin cinci, la Waukesha, în nordul Statelor Unite. Poliţia americană l-a identificat pe suspect.

MARŢI, 23 NOIEMBRIE 2021, 10:36

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: Claudia Dascălu

Poliţia americană l-a identificat pe suspectul acuzat că a intrat intenţionat cu maşina într-o paradă de Crăciun, ca fiind Darrell E. Brooks, în vârstă de 39 de ani, informează AFP.

Investigaţiile sunt în desfăşurare, însă deocamdată, poliţia nu consideră că ar fi fost un act terorist.

Potrivit presei locale, suspectul reținut este un rapper amator, care acum două zile fusese eliberat din închisoare pe cauțiune. Se pare că fugea de la scena unei alte infracțiuni, unde a folosit un cuțit.

Imagine

Sursa foto: Youtube

SUV-ul roșu a lovit zeci de oameni care luau parte la parada din orașul Waukesha, în statul american Wisconsin, un eveniment care se desfășoară, în mod tradițional, în ultima duminică dinaintea Zilei Recunoștinței.

Duminică seara, Darrel E. Brooks a intrat cu un autovehicul de tip SUV în mulţimea care se adunase pentru o paradă de Crăciun în oraşul american Waukesha, din statul Wisconsin.

În urma accidentului, cinci persoane au murit şi alte 48 au fost rănite, inclusiv copii. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă