VIDEO Ce este Corendon Cup, competiția la care ar fi participat FCSB: „Atenție, Mihai Stoica, încă nu a început” » Mesajul lui Reghecampf: „Vă salut, dragi copii” :D

1 lună in urmă 1

CONTEXT: FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. UTA a trecut și ea granița, dar doar pentru un meci amical cu Szeged.FCSB a ajuns ieri în România și a scăpat de orice măsură de carantinare. 

Într-un dialog aprins cu Vali Moraru, moderatorul emisiunii, Mihai Stoica a rostit numele competiției ca fiind „Corendon Cup”. A urmat și anunțul oficial, pe pagina de Facebook a celor de la FCSB. Nici vorbă ca formația lui Toni Petrea să fi participat însă, pentru că turneul este destinat copiilor, iar ediția din acest an încă nu a început. 

VIDEO. Costin Ștucan: „Atenție, Mihai Stoica, n-a început Corendon Cup! Mesajul lui Reghecampf pentru participanți: «Vă salut, dragi copii»” :D

Ce este Corendon Cup, competiția amintită de Mihai Stoica

Corendon Cup este un turneu destinat tuturor grupelor de juniori, organizat în Antalya. Ediția din 2021 este programată în perioada 1-5 februarie. La competiție sunt așteptate cluburi din România, Austria, Bulgaria, Republica Moldova, Bosnia, Turcia, Iraq, Egipt, Cehia, Ucraina și Macedonia de Nord. Printre personalitățile care au promovat-o se numără Helmuth Duckadam și Laurențiu Reghecampf.

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO Trei detalii care arată că amicalul FCSB - Kemerspor nu a fost programat din timpFCSB mută atenția asupra rivalei: „A jucat în zonă galbenă în România. E adevărat sau nu?”

Detaliul care s-a văzut în pozele cu Adelina Pestrițu în costum de baie. A fost dur criticată. „E mai mare decât capul ei”

Libertatea

Playtech: Ioana Năstase rupe tăcerea. Cum a bătut-o Ilie Năstase, de fapt. A început cu palmele, apoi...
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă