VIDEO Ce amenda a luat femeia al carui sot a aruncat cu vin fiert in ambulanta la Busteni. A apelat nejustificat numarul de urgenta 112

1 lună in urmă 30

Femeia al carei sot a aruncat cu vin fiert in ambulanta venita pe partia din Busteni pentru a acorda ingrijiri unui copil accidentat a primit o amenda usturatoare.

Femeia a incasat 2.000 de lei amenda dupa ce a sunat la 112 si a spus ca este deranjata de prezenta jandarmilor.

Dupa ce oamenii aflati pe partie s-au revoltat ca au venit medicii pe partie sa acorde ingrijiri unui copil, scandalul a degenerat. Un barbat a aruncat cu paharul cu vin fiert in ambulanta.

Un salvamontist a incercat sa-i explice acestuia ca gestul sau nu a fost justificat, atata vreme cat echipajul de medici intervenise la o urgenta, iar in masina se afla o persoana ranita.

Turistul a continuat sa fie recalcitrant, motiv pentru care salvamontistul a chemat la fata locului jandarmii montani, care l-au amendat pentru injurii. Valoarea amenzii a fost de 200 de lei, scrie Adevarul.ro.

In timp ce jandarmii completau procesul verbal, sotia turistului a sunat la 112 si a cerut ajutorul politiei pe motiv ca se simte intimidata de prezenta oamenilor in uniforma.

La fata locului a sosit si un echipaj de politie care a sanctionat femeia pentru apelare in mod nejustificat a numarului unic de urgenta. De data aceasta valoarea amenzii a fost de 2000 de lei.

Cei doi turisti sunt din judetul Ilfov. Potrivit unor sure, barbatul si-a cerut scuze si a recunoscut ca a exagerat.

Citeste si:

VIDEO Mai multi turisti au blocat ambulanta intrata pe partia din Busteni in ajutorul unui copil accidentat. "Avem si noi copii mici si ne sperie copiii"


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă