VIDEO Ce a făcut Simona Halep imediat după ce Yulia Putintseva a abandonat: Rar vezi așa ceva

2 months ago 4

Imediat după ce Putintseva a abandonat din cauza unor probleme la spate, Simona Halep a vorbit puțin cu arbitra Marija Cicak, iar apoi și-a chemat echipa pe teren.

După un meci de doar 47 de minute, Simona a simțit nevoia să mai lovească mingea, iar Darren Cahill și Artemon Apostu-Efremov și-au făcut apariția pe teren pentru o sesiune de antrenament.

Not feeling done with tennis for today, Simona Halep has Darren and her team come on court for more practice.#ibi20 pic.twitter.com/PXjYzfDCKG

— \uD83C\uDDF7\uD83C\uDDF4WTA Romania\uD83C\uDDF7\uD83C\uDDF4 (@WTARomania) September 19, 2020
Finalistă la Roma la edițiile din 2017 și 2018 (în ambele finale a fost învinsă de Elina Svitolina), Simona Halep și-a asigurat un cec în valoare de 80.000 de euro și 350 de puncte în clasamentul WTA de simplu.
Pentru un loc în marea finală, Simona se va duela cu învingătoarea partidei dintre Victoria Azarenka (31 ani, 14 WTA) şi Garbine Muguruza (26 ani, 17 WTA).
Acesta este al doilea turneu la care Simona Halep participă de la reluarea competiţiilor după pauza cauzată de pandemia de Covid-19. Ea a câştigat în luna august turneul de la Praga, disputat tot pe zgură.
Următoarea competiție la care Halep va participa va fi Roland Garros. Grand Slamul parizian va avea loc în perioada 27 septembrie - 11 octombrie. La Paris, Simona va fi cap de serie numărul unu în absența lui Ashleigh Barty (liderul ierarhiei WTA).
Read Entire Article
Powered By Seo Tools