VIDEO | Caz revoltător în Vrancea. Agricultori amenințați cu pușca de un vânător

4 săptămâni in urmă 25

 Captură video Sursa foto: Captură video

Un caz revoltător a avut loc în județul Vrancea. Câțiva localnici dintr-o comună au fost amenințați cu arma de un vânător cunoscut în regiune. Nervos că oamenii i-au stricat partida de vânătoare, bărbatul a încercat să îi calce cu mașina. 

JOI, 04 NOIEMBRIE 2021, 17:19

SURSĂ: Realitatea PLUS AUTOR: REALITATEA.NET

Scenele incredibile au fost surprinse pe un câmp din zonă. Scandalul a început după ce agricultorii au venit pe câmp să strângă cocenii de porumb, iar vânătorul s-a simțit deranjat că nu poate vâna în liniște. 

Incidentul a avut loc în timp ce mai mulţi fermieri adunau ştiuleţii de pe ogor. În imaginile suprinse de unul dintre oamenii din zonă se vede cum presupusul vânător flutură puşca în aer, îl înjură şi ameninţă pe unul dintre localnici.

Apoi, se urcă furios în maşină, apasă pedala de acceleraţie şi aproape că îl loveşte pe bărbatul care filma întreaga scenă.

Filmuleţul a fost postat pe reţelele de socializare, iar poliţiştii s-au autosesizat. Potrivit presei locale, a fost deschis un dosar penal pentru braconaj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă