VIDEO. Cameră de hotel distrusă de turiști, în Slănic Moldova. Cameristele au găsit o mizerie de nedescris

2 săptămâni in urmă 19

Episodul pensiunii distruse din Capitală se repetă la Slănic Moldova, unde cameristele au descoperit o cameră de hotel devastată de turişti. Reprezentanții unității de cazare spun că rezervarea a fost făcută de pe un număr din Marea Britanie. 

Cameră de hotel distrusă de turiști, în Slănic Moldova. Cameristele au găsit o mizerie de nedescris

Facebook

Mai mulți turiști care s-au cazat la un hotel din Slănic Moldova au lăsat un dezastru de nedescris în urma lor. Ulterior, după încheierea sejurului, cameristele au găsit camera devastată și plină de gunoi. 

În cameră au rămas pungile de gunoi înșirate pe covor, resturi de mâncare, peretele pătat, iar teevizorul era spart. Reprezentanții unității de cazare spun că rezervarea a fost făcută de pe un număr din Marea Britanie. 

"Turist in România. Ce ai putea comenta?!?! S-au întors valorile acasă. Dacă nu-i primești, te reclamă pentru rasism, dacă-i primești, suporți consecințele.

PS: CATEGORIC nu punem și nu vom pune NICIODATĂ în “aceeași oală” compatrioții noștri care au plecat din țară ca să facă un ban cinstit prin munca lor. Așa ceva nu poate face un om care a muncit măcar o zi în viață și și-a câștigat existența prin sacrificii numai de el știute!", este mesajul postat de reprezentanții hotelului, pe Facebook.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă