VIDEO Blogger cunoscut, injurii scandaloase adresate unei jandarmerite. "Taci, in p**a mea din gura!"

2 luni in urmă 1

Sute de persoane s-au adunat in seara zilei de vineri, 5 februarie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, mobilizati de un blogger cunoscut in Romania, pe nume Andy Popescu.

Imaginile inregistrate si difuzate in spatiul public il arata pe blogger langa o masina sport de lux, inconjurat de zeci de alte masini parcate pentru a asista la evenimentul pasionatilor de automobilism.

Jandarmeria a fost convocata in piata pentru a verifica daca asistenta respecta masurile de distantare si de protectie anti-COVID.

Intr-o inregistrare pusa la dispozitie de fortele de ordine se aude cum bloggerul ii spune unei jandarmerite care-i completa procesul verbal "Taci in p**a mea din gura!":

"In jurul orei 22.10, jandarmii aflati in executarea atributiilor de serviciu au fost informati ca in Piata Constitutiei sunt prezente mai multe grupuri de persoane care nu respecta masurile de protectie sanitara.

Ajunsi la fata locului, jandarmii au facut recomandari pentru respectarea masurilor de distantare fizica si purtarea mastii de protectie. Unele dintre persoanele prezente au refuzat respectarea recomandarilor, motiv pentru care s-a procedat la legitimarea lor.

Un barbat, care a refuzat cooperarea cu jandarmii, a fost condus la autovehiculul Jandarmeriei pentru clarificarea situatiei, context in care a adresat injurii personalului nostru.

Astfel, acestuia i-a fost aplicata o sanctiune contraventionala in valoare de 1.200 de lei, pentru proferarea de injurii si tulburarea ordinii publice.

Cu aceeasi ocazie, au mai fost legitimate alte 29 de persoane, fiind aplicata inca o sanctiune contraventionala unei persoane care a refuzat purtarea mastii.

Facem apel si indemnam toti cetatenii sa respecte legea! Suntem deschisi la dialog in orice situatie si multumim tuturor celor care ne sprijina in demersul nostru de aparare a legii si de limitare a efectelor pandemiei de COVID-19", se arata in comunicatul Jandarmeriei Romane.

Mai puteti citi:

Adolescenta de 14 ani violata in grup intr-o cladire in constructie din Bucuresti, dupa ce a fost ademenita pe WhatsApp. Opt barbati au fost arestati preventiv pentru abuzul infioratorCum a ajuns AUR, partidul conspirationisto-xenofob si anti-european, o amenintare mai mare decat PSD-ul lui Liviu DragneaAverea "animalul politic" care a angajat o chelnerita sa lupte cu inundatiile. Este si sef de lucrari la Universitatea TehnicaVIDEO Ministrul Economiei, despre "situatia Mexic": "Agentiile de turism ar trebui sa dea banii inapoi romanilor"Studiu: Riscul de infectare prin atingerea suprafetelor contaminate este redus. Care este riscul de transmitere prin atingerea butoanelor, a tastelor sau a manerelor?De unde vine numele clanului Camataru. Faptele odioase comise si metodele de recuperare i-au facut celebri pe cei doi frati
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă