VIDEO Biserica din Voluntari, plina dupa intrarea orasului in carantina: "Poate sa fie si cod negru, biserica nu se inchide niciodata"

2 săptămâni in urmă 1

Slujba de la Biserica Ortodoxa din Voluntari a fost organizata duminica, 21 martie, cu lacasul de cult plin, chiar daca orasul a intrat in carantina. Slujba a fost transmisa live de televiziunea Primariei Voluntari.

Potrivit Buletin de Bucuresti, conform regulilor transmise chiar de Patriarhie, pe 17 iunie 2020, in interiorul bisericilor, purtarea mastilor e obligatorie, iar distanta dintre enoriasi de minimum 2m.

Sursa citata mai arata filmarea de la biserica din Voluntari nu a insistat si pe enoriasi, dar in cateva imagini se pot vedea si cei care au asistat la slujba, distanta dintre ei fiind inexistenta.

Potrivit Buletin de Bucuresti, la finalul slujbei, preotul a tinut o predica in care le-a spus enoriasilor ca biserica va ramane deschisa indiferent de situatie.

"Poate sa fie si cod negru, biserica nu se inchide niciodata. Imi pare rau ca trebuie sa fim un pic diferiti fata de legile celelalte, dar legea noastra, bisericeasca, legea mantuitorului nostru (..) este legea venirii la biserica! (...)Noi avem legile noastre, pe care le urmam!", a spus preotul.

Sursa citata a mai aratat ca slujba s-a incheiat cu un pelerinaj.


CITESTE SI:Romanul recunoscut drept unul dintre cei mai mari experti din lume in boli neuropsihice. A fost numit "cercetatorul anului 2021" in domeniul schizofrenieiStudiile lui Vlad Voiculescu comparativ cu omologii europeni. Ce CV-uri prezinta alti 10 ministri ai Sanatati din tari ale UECand ajung in Romania primele doze de Johnson&Johnson: "Are doua caracteristici care il diferentiaza de celelalte vaccinuri existente"VIDEO FOTO Imagini care taie rasuflarea filmate in Sinaia. Ursi plimbandu-se agale printre masini si oameni intr-o zi turistica plinaTopul celor mai periculoase bombe calorice. Ce contin mancarurile consumate pe repede inainte de foarte multi romani
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă