VIDEO | Bărbat îmbrăcat în măicuță, cu mâna întinsă, la metrou: „De obicei cerșesc în pijamale, acum sunt în doliu, mamă”

3 săptămâni in urmă 1

Jandarmii bucureșteni au surprins joi la stația de Metrou Eorilor o măicuță care cerșea, îmbrcată în haine monahale, dar când au luat-o la întrebări au avut o surpriză uriașă, relatează pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

În spatele vocii de bătrânică chinuită de soartă și în nevoie, jandarmii au descoperit un bărbat deghizat ca la carte, iar dialogul cu acesta i-a blocat și pe oamenii legii.

-Vai de capul meu, am rămas pe drumuri, trebuie să ridic buletinele de aici din București, că aici mi-am făcut domiciliul.
-Dar cum vă numiți dumneavoastră, măicuță.
-Dar nu-s măicuță, mamă, îs în doliu. Dar așa-mi leg baticul, că nu pot prin spate.
-Faceți parte dintr-un cleric al Bisericii Ortodoxe române?
-Nu.
-Sunteți autorizată să cereți bani?
-Nu. Eu normal în pijama cerșesc, că mă știe lumea.
-Deci sunteți venită la cerșit?
-Da, eu cerșesc, n-am eu treabă.
-Cum vă numiți?
-Păi am dat actele.
-Deci nu sunteți femeie, sunteți bărbat!?
-Da. Doamne frește!
-Și de ce vă îmbrăcați ca o măicuță?
-Păi așa e doliul, mamă.

Sursa citată a explicat și ce s-a întâmpla joi, când bărbatul deghizat în femeie a fost găsit la metrou. „Astăzi, la stația de metrou Victoriei, un echipaj mixt poliție-jandarmerie a sesizat o persoană îmbrăcată în haine de măicuță, care nu purta mască de protecție și apela la mila publicului.

Verificându-i identitatea, au constatat că, de fapt, este un bărbat, acesta recunoscând că cerșeste des și că nu are nicio legătură cu niciun cult relegios.

A fost amendat cu 500 de lei pentru că nu purta mască de protecție și cu 100 de lei pentru cerșetorie.”, e descrierea care însoțește filmulețul postat de jandarmi.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă