VIDEO Atac armat la un liceu din SUA - mai multe victime. Poliția a intervenit în forță

1 lună in urmă 40

Atac armat în SUAAtac armat în SUA

Un atac armat a avut loc luni la un liceu din Knoxville, Tennessee. Poliția a anunțat că intervine în forță după ce a primit informații despre mai multe victime. 

MARŢI, 13 APRILIE 2021, 00:39

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: Irina Chirtoc

”Au fost raportate mai multe victime împuşcate, inclusiv un ofiţer al KPD. Investigaţia este în curs în acest moment”, a anunţat poliţia din Knoxville pe Twitter.

A reunification site has been established at the baseball field behind Austin-East High School near Wilson and S. Hembree. https://t.co/zmQGzwb6cO

— Knoxville Police TN (@Knoxville_PD) April 12, 2021

”Knox County Schools răspunde la un atac armat care a avut loc în această după-amiază la Austin-East Magnet High School. Strângem informaţii despre această situaţie tragică şi vom oferi informaţii suplimentare cât mai curând posibil”, a anunţat pe Twitter superintendentul Bob Thomas al Knoxville schools.
”Clădirea şcolii a fost asigurată, iar elevii care nu au fost implicaţi în incident au fost reunişi cu familiile lor”, a adăugat acesta. 

Presa locală a relatat că şcoala a fost carantinată strict şi că părinţilor li s-a spus să meargă în spatele campusului pentru a-şi lua copiii, potrivit hotnews. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă