VIDEO Arafat, noi explicații în scandalul Foișor: Un pacient care urma să fie transferat la acest spital a decedat înainte de a fi preluat de ambulanţă. Alte două paciente au murit după transferul la ATI

3 săptămâni in urmă 10

Un pacient care urma să fie transferat de la Spitalul Universitar la Spitalul Foişor a murit în urma unui stop cardio-respirator înainte de a fi preluat de ambulanţă, iar alte două paciente au decedat după transfer, în secţia ATI a unităţii medicale, a anunţat luni şeful DSU, Raed Arafat.

El a făcut aceste precizări printr-un mesaj video transmis pe Facebook luni seară, după ce președintele unei asociații de pacienți a acuzat că 3 pacienți au murit în timpul transferului cu scandal de la Spitalul Foișor.

Arafat a spus că, într-adevăr, au murit trei pacienți, dar unul dintre ei înainte de a fi transferat la Spitalul Foișor, iar ceilalți doi, după transfer.

Arafat a afirmat că este vorba despre un pacient care era internat la Spitalul Universitar și care a făcut stop-cardio-respirator înainte de a fi preluat de ambulanță pentru a fi dus la Foișor.

Ceilalți doi pacienți sunt două femei de 60 și 83 de ani, care au murit în secția ATI a Spitalului Foișor, după transfer.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă