VIDEO. Aproape strangulată cu un şiret de un necunoscut. Luptă pe viaţă şi pe moarte într-o staţie de autobuz din SUA

3 săptămâni in urmă 18

Un tânăr american în vârstă de 27 de ani a fost arestat, sub acuzaţia de tentativă de omor, după ce a încercat să stranguleze o femeie cu un şiret. Incidentul s-a petrecut într-o staţie de autobuz din Miami, Florida, iar totul a fost filmat de camerele de supraveghere.

Captură video Twitter

Momente de panică pentru o femeie din Statele Unite. Un bărbat a încercat să o stranguleze cu un şiret, în timp ce aştepta liniştită autobuzul într-o staţie din Miami, Florida. Aaron K Quinones, în vârstă de 27 de ani, a fost arestat în urma atacului violent, petrecut în dimineaţa zilei de 2 ianuarie. Nu are multe de spus în apărarea sa. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere, iar ofiţerul Freddy Trillo a trimis imaginile presei locale.

Femeia, aproape strangulată cu un şiret. Cum a procedat agresorul 

Videoclipul arată cum tânărul priveşte de jur împrejur, verificând să nu-l vadă nimeni, în timp ce scoate şiretul. Apoi, se apropie de femeia care aştepta pe bancă şi, din spate, o atacă brusc. O strânge de gât cu şiretul, în timp ce victima se zbate, încercând să scape. Iar atunci când aceasta se prăbuşeşte la pământ, o loveşte peste faţă de câteva ori. Nu se ştie până unde ar fi mers agresorul dacă nu intervenea un trecător, martor la incidentul revoltător, relatează Daily Star.

Ulterior, Aaron Quinones a fost prins de poliţişti, după ce a încercat să fugă de la locul faptei. Ofiţerii au mulţumit celor care intervin în astfel de situaţii şi nu trec nepăsători pe lângă oameni aflaţi în situaţii periculoase. De asemenea, poliţiştii americani recomandă practicarea sporturilor de contact, pentru a fi pregătiţi să ne apărăm în astfel de situaţii.

Police: video shows Aaron Quinones, 27, using his shoelaces to choke a woman before also punching her more than a dozen times at the MIA Central Station last Sun. The victim was treated by fire rescue on scene. Quinones is jailed and charged w/attempt. murder on $250K bond. @wsvn pic.twitter.com/O94v2jOeaJ

— Sheldon Fox-7 News (@fox_sheldon) January 5, 2022

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă