VIDEO Amendă pentru un secretar de stat al lui Sorin Grindeanu pentru că a stat fără mască la o conferință de presă

2 săptămâni in urmă 79

Secretarul de stat Sorin Vrăjitoru din aparatul vicepremierului Sorin Grindeanu a fost amendat marți cu 500 de lei de către poliție după ce, în timpul unei conferințe de presă susținută în Călărași, acesta a stat la prezidiu fără a purta mască de protecție, ignorând legislaţia în vigoare. Întrebat, la finalul conferinţei, de ce nu respectă legea, Vrăjitoru, fost parlamentar, a tăcut, iar Grindeanu a răspuns, făcând cu ochiul, că subalternul său ar trebui amendat.

Potrivit informațiilor transmise presei de către reprezentanții Ministerului Transporturilor după conferința de presă Sorin Vrăjitoru a fost amendat. Conform procesului verbal intentat de către Jandarmeria Călărași, Vrăjitorul a fost amendat cu 500 de lei.

Proaspăt secretar de stat în cadrul aparatului propriu de lucru al viceprim-ministrului Sorin Grindeanu, Sorin Marian Vrăjitoru a participat, marţi, la o conferină de presă în judeţul Călăraşi.

De la începutul conferinţei, Sorin Vrăjitoru a apărut în faţa jurnaliştilor, alături de Grindeanu, fără a purta masca sanitară de protecţia.

Întrebat la finalul conferinţei de presă de ce nu poartă masca, aşa cum prevede legea, având în vedere că evenimentul s-a desfăşurat într-un spaţiu închis, iar toţi ceilalţi participanţi se conformează, Sorinel Vrăjitoru nu a răspuns.

În schimb, viceprim-ministrul a reacţionat la întrebare.

”Eu zic să fie amendat”, a spus Grindeanu, făcând cu ochiul, relatează News.ro.

Sorinel Vrăjitoru a fost numit în 4 ianuarie secretar de stat din aparatul propriu al viceprim-ministrului prin decizie a premierului Nicolae Ciucă. Acesta a publicat pe Facebook decizia. Sorinel Vrăjitoru a fost deputat între 2017 şi 2020 din partea PSD.

Şi ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a purtat masca de culoare neagră care părea a fi una textilă, duminică, la Constanţa, la ceremonia de sosire dintr-o misiune internaţională a unei nave militare. El a explicat ulterior că masca este compusă dintr-o mască standard de tip chirurgical, peste care a fost aplicat un strat textil.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă