VIDEO Alunecare de teren de proportii in Arad. Circulatie rutiera oprita pe DN7

2 luni in urmă 1

Circulatia rutiera a fost oprita pe DN7, in apropiere de localitatea Toc, comuna Savarsin, in urna unei alunecari de teren. Drumarii intervin pentru a curata carosabilul de pamantul si pietrele scurse de pe versant.

"Circulatie oprita pe DN 7, in judetul Arad, in apropiere de localitatea Toc. Drumarii intervin pentru a elibera carosabilul de pamantul care a cazut de pe versant. Se estimeaza reluarea traficului pana la ora 18.00", transmite Directia Regionala de Drumuri si Poduri Timisoara.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Arad transmite ca aceasta alunecare de teren nu afecteaza interventia echipajelor medicale sau ale pompierilor.

"Garda nr. 2 de interventie Birchis va interveni pana la limita unde drumul este inchis, la fel si Garda nr.1 Barzava. Echipajele medicale care preiau pacienti din zona localitatii Toc vor face deplasarea spre spitale pe drumul judetean de la sud de Mures, Toc-Savarsin- Birchis - Bata Ususau Lipova", transmite ISU Arad.

Mai puteti citi:

Adolescenta de 14 ani violata in grup intr-o cladire in constructie din Bucuresti, dupa ce a fost ademenita pe WhatsApp. Opt barbati au fost arestati preventiv pentru abuzul infioratorCum a ajuns AUR, partidul conspirationisto-xenofob si anti-european, o amenintare mai mare decat PSD-ul lui Liviu DragneaAverea "animalul politic" care a angajat o chelnerita sa lupte cu inundatiile. Este si sef de lucrari la Universitatea TehnicaVIDEO Ministrul Economiei, despre "situatia Mexic": "Agentiile de turism ar trebui sa dea banii inapoi romanilor"Studiu: Riscul de infectare prin atingerea suprafetelor contaminate este redus. Care este riscul de transmitere prin atingerea butoanelor, a tastelor sau a manerelor?De unde vine numele clanului Camataru. Faptele odioase comise si metodele de recuperare i-au facut celebri pe cei doi frati
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă