VIDEO Alexandru Bourceanu, afacere inedită în plină pandemie: „E inconștiență, nu curaj”

4 luni in urmă 16

Tematica nu putea fi alta decât fotbalul. Pe pereți sunt tricourile unor jucători de clasă, împotriva cărora Bourceanu a jucat. La eveniment a participat și Anamaria Prodan, apropiată a familiei Bourceanu: "Nu e vorba despre curaj să deschizi un restaurant în pandemie, ci despre inconștiență. E efectul bulgărelui de zăpadă. Am fost prinși în combinația asta, așa că a trebuit să continuăm, altfel pierdeam banii", și-a justificat Alex investiția.

VIDEO. Alexandru Bourceanu și-a deschis restaurant în plină pandemie: „E inconștiență, nu curaj”

Tricourile lui Pirlo, Terry sau Robeen sunt pe pereți

„Restaurantele se vor redeschide, nu le pot ține închise la nesfârșit. Dacă n-ar fi problema asta cu pandemia, n-aș fi avut emoții, așa am palpitații", a mai spus Alex, care nu-i foarte speriat de situația actuală, când cazurile de Coronavirus au explodat la noi în țară și nu numai. 

Decorul e și el unul special, plin cu tricouri ale unor jucători precum Terry, Thiago Silva, Arjan Roben sau De Jong: „Toate tricourile sunt schimbate de mine cu adversari pe care i-am avut. Cel mai drag probabil că este Robben sau Pirlo, între ei oscilez. Sunt cei mai mari adversari pe care i-am avut. Silva cred că e cel mai titrat. Când pierzi 5-0 cu o echipă, cu ce rămâi? Tricoul!".

Viitorul e în fotbal

Nu afacerile HoReCa sunt domeniul în care Alex se vede în viitor. În paralel face o școală de antrenori și una de preparator fizic. În viitor se vede tot în fotbal, acolo unde s-a obișnuit: "Mă voi întoarce în fotbal. Într-un timp mai scurt sau mai lung. În calitate de antrenor. Vreau să devin antrenor într-un timp mai scurt. Îmi doresc să performez în fotbal, bussiness-ul nu-i pentru mine. Nu-s un bun administrator ca să fiu în conducere. Sper că voi fi bun ca antrenor".

Citește și alte știri despre carierele foștilor jucători de la FCSB:

OFICIAL Raul Rusescu a semnat! Se întoarce în Liga 1 după un an și jumătateOFICIAL. CFR Cluj i-a prezentat pe Iasmin Latovlevici și Nicolae Carnat! Campioana a trimis un jucător la Sepsi

'Te-am căutat toată pădurea', îi scria disperat copilul de 15 ani mamei lui, într-un SMS. Lenuţa nu i-a mai răspuns copilului niciodată. Înfiorător ce au descoperit polițiștii

Libertatea

Playtech: Kira Hagi are un nou iubit! Cine este bărbatul misterios și ce au făcut cei doi în văzul tuturor
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă