VIDEO - Afaceristul din Târgu Jiu care făcea orgii cu minore, înregistrări șocante: "Fata mi-a luat mințile"

1 lună in urmă 270

Afacerist din Gorj Afacerist din Gorj

Situație halucinantă la Târgu Jiu unde un afacerist cunoscut din oraș recunoaște că a făcut sex cu minore și nu pare să regrete nimic.

SÂMBĂTĂ, 04 SEPTEMBRIE 2021, 08:22

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Dan Istratie

Scandalul violurilor de la Gorj ia amploare. Orgii cu minore, droguri și amenințări cu moartea, toate acestea reies din mai multe înregistrări șocante. Afaceristul în vârstă de 47 de ani a fost filmat, în timp ce întreține relații sexuale cu două minore, la piscina pe care o are. Se pare însă că cercul suspecților este mai mare și include mai multe VIP-uri din județ. 

Conversația telefonică dintre mama uneia dintre victime și afaceristul Laurențiu Maronidis arată că bărbatul în vârstă de 47 de ani nu are niciun regret. Aceste îi recunoaște senin femeii că fata de doar 15 ani i-a luat mințile. Ba mai mult, spune că a fost prins chiar și de soția sa.

"Da, măi, recunosc, fata mi-a luat mințile și mie! Fii-ta era pierdută! Asta e! Eu am fost un nenorocit că, da, poate am profitat de ea, dar și ea mi-a luat mie mințile! Dar ziua, ziua când mă prinsese nevastă-mea cu ea, m-a chemat în baie. Da, i-a recunoscut că ea mă chema la baie!

Deci nu s*** una profesionistă cum o s*** fii-ta! Deci fii-ta are antrenament și nu numai cu mine. Are antrenament cu mulți de aici", i-a mărturisit afaceristul mamei minorei cu care a întreținut raportul sexuale.

"Omul e pedofil. Și s-a îmbătat foarte rău și a sărit în piscină dezbrăcat. După s-a dezbrăcat și el, i-a făcut **** pe marginea piscinei și după eu m-am dus să fumez o țigară și se ****** acolo și, gen, mi s-a părut atât de dubios și am făcut pozele doar pentru că eu credeam că nu e real!", a declarat o altă tânără care a asistat la orgiile afaceristului.

Părinții minorei respective sunt despărțiți. Ea trăiește cu mama, în Italia, și a venit să stea cu tatăl ei, în vacanță, pentru trei săptămâni. Tatăl se recomandă șef la cabinetul parlamentarului PNL Gheorghe Pecingină, iar de profesie este vânzător ambulant de parfumuri.

Omul de afaceri Laurențiu Maronidis, acuzat de sex cu minore, rămâne în continuare în arest preventiv. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă