VIDEO Administratorul firmei la care lucrau muncitorii morți pe un șantier din București a fost AUDIAT

2 luni in urmă 51

Administratorul firmei implicate în accidentul de la S3 Administratorul firmei implicate în accidentul de la S3

Au fost reluate audierile în cazul accidentului tragic produs pe un șantier din centrul Bucureștiului, luni, în urma căruia 2 muncitori au murit, după ce au fost îngropați sub un mai de pământ. Administratorul firmei care aparține primăriei sectorului 3 a dat explicații în fața anchetatorilor, dar la ieșirea de la audieri nu a vrut să ofere multe amănunte.

JOI, 05 AUGUST 2021, 14:43

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Și premierul Florin Cîțu a fost solicitat, joi, să comenteze reacția întâziată a Ministerului Culturii și lipsa de reacție a Ministerului Muncii, însă a afirmat că este vorba de o anchetă în curs și nu dorește să se pronunțe, rezumându-se la a transmite condolenațe familiilor celor 2 muncitori.

Potrivit unor surse, atât primarul sectorului 3, cât și ministrul Culturii au fost pe șantier, deși declarațiile oficiale se bat cap în cap. În plus, firma subordonată primăriei lui Robert Negoiță nu avea autorizație pentru a executa lucrări acolo. 

O filmare realizată cu camera ascunsă de o echipă Realitatea PLUS a scos la iveală noi detalii despre tragedia de pe şantierul din Capitală. Angajaţii spun că directorul firmei a intrat în concediu chiar în ziua în care s-a produs tragedia, dar nu este clar dacă înainte sau după. 

Totodată, apar noi controverse legate de autorizațiile de pe șantier. Potrivit unor surse, atât primarul sectorului 3 cât și ministrul culturii au fost surprinși la locul tragediei. Presa locală scrie că proiectul era unul mai complex. Ar fi construit un tunel de acces pentru Biblioteca Națională.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă