VIDEO Acuzatii grave aduse de Robert Negoita vicepremierului Dan Barna: "Se taie bani de la Sectoare 3, 4, 5, 6 pentru a-i aduce la Sectoarele 1, 2"

1 lună in urmă 2

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, aduce un val de acuzatii vicepremierului Dan Barna, copresedintele USR PLUS, precizand ca se vor taia bani de la Sectoarele 3, 4, 5 si 6 pentru a-i directiona Sectoarele 1 si 2.

"As vrea sa-l intreb pe domnul Barna, presedintele USR, care inteleg ca a insistat foarte mult sa fie taiati bani nu doar de la Sectorul 3, ci si de la 4, 5 si 6, sa-i duca la Sectorul 1 si la Sectorul 2 (...) Care este argumentul? Erati foarte suparat pe PSD, care duce banii acolo unde au primari, ca fac favoritisme pe clientela politica, ca dumneavoastra faceti un alt fel de politica (...)", a spus Negoita pe Facebook.

"Reflectati si daca nu gasiti un raspuns serios, un argument pentru care sa faceti o astfel de ticalosenie, reveniti-va si repuneti in Legea bugetului prevederile care au fost puse in dezbaterea publica, pentru ca este cat de cat mai normal decat ce vreti sa faceti dumneavoastra acum", a transmis Robert Negoita intr-un mesaj video postat, luni, pe Facebook.

In opinia lui Robert Negoita, modificarile la proiectul de buget au fost facute "noaptea, ca hotii".

Mai puteti citi:

Salarii inghetate: Cat castiga angajatii din Ministerul Muncii sau Casa de Pensii. Cu sporuri, functiile de conducere ajung la 10.000 de lei lunar
ANALIZA Ce sanse are Europa sa se apere fara sprijinul SUA in fata unei agresiuni a Rusiei
Cofetarie obligata sa despagubeasca un topmodel pentru ca i-a folosit imaginea fara acordul sau
De ce titlurile de stat Tezaur inceteaza sa mai fie profitabile din aceasta luna. Titlurile de stat, depasite de dobanzile la economii
Niciun partid nu a avansat o propunere pentru inlocuirea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă