VIDEO Actriţa și cântăreața Natalia Oreiro a primit cetățenie rusă

1 lună in urmă 17

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a acordat luni cetăţenia rusă cântăreţei şi actriţei uruguayene Natalia Oreiro, foarte populară în această ţară pentru rolurile sale în numeroase telenovele, relatează EFE, potrivit

Agerpres.

Natalia Oreiro, care vizitează periodic Rusia, a prezentat o cerere pentru primirea cetăţeniei în iunie 2016, potrivit portalului Gazeta.ru.

Artista de origine spaniolă născută în Uruguay şi-a exprimat în numeroase ocazii dragostea faţă de Rusia.

Cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei, sărbătorită la 12 iunie, Oreiro a postat un mesaj pe Twitter în care purta un "kokoshnik" de culoare roşie (un acoperământ de cap tradiţional rusesc purtat de femei şi fete), pentru a-i felicita pe ruşi cu această ocazie şi pentru a-i asigura că "Rusia este şi patria mea".


Путин присвоил гражданство России 9-летнему Мольо Орейро Мерлину Атауальпе.

А все потому что, что его мама - актриса Наталья Орейро (сериал Дикий Ангел ). Она решила сама стать россиянкой и попросила президента дать гражданство ее сыну. pic.twitter.com/e7WOxciqms

— Кремлевский пул РИА (@Kremlinpool_RIA) October 25, 2021

În 2018, artista a înregistrat un cântec dedicat Campionatul Mondial de Fotbal, iar în 2019 a susţinut în cadrul turneului său, "Unforgettable", spectacole în 13 oraşe ale Rusiei.

Anul acesta, Natalia Oreiro a glumit, într-un interviu acordat unui popular program rus de televiziune, că va fi "mai rusoaică decât Gerard Depardieu", care a primit cetăţenia rusă în 2013, după un diferend cu autorităţile franceze care au majorat impozitele pentru cei bogaţi.

În ultimii ani, Putin a acordat cetăţenia rusă prin procedură de urgenţă unor actori din Occident, printre care şi starul american Steven Seagal.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă