VIDEO | Accident grav în Iași. O mașină a intrat într-un tramvai. O persoană este rănită

2 luni in urmă 26

O mașină a intrat într-un tramvai, în Iași. Foto/captură video O mașină a intrat într-un tramvai, în Iași. Foto/captură video

Un accident grav a avut loc la Iași. Un tramvai a lovit o mașină, iar o persoană a fost rănită. Șoferul a avut nevoie de intervenția echipajelor de la descarcerare. 

VINERI, 06 AUGUST 2021, 12:21

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

Accidentul rutier s-a petrecut în stația Minerva, din zona alexandru Cel Bun. Se pare că autoturismul a vrut să întoarcă pe linia de tramvai, dar șoferul nu s-a asigurat și a fost lovit violent de tramvaiul 11, care se îndrepta spre Pasajul Alexandru cel Bun.

În urma impactului, tramvaiul a sărit de pe șine, jumătate din tramvai ajungând pe carosabil, pe sensul înspre cartierul Dacia. Autoturismul s-a oprit pe peronul stației, iar șoferul a rămas încarcerat. Chiar în aceste momente este scos de un echipaj de descarcerare din autoturism.

Circulația tramvaielor este complet oprită. În autoturism se afla o singură persoană, un bărbat aflat la volan. 

Victima, un sofer de 70 de ani, a fost scos dintre fiarele contorsionate și preluat de un echipaj SMURD. Potrivit medicilor, el a suferit mai multe traumatisme dar este intr-o stare stabila. 


Sursa: Realitatea de Iasi

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă