VIDEO. A luat 3 titluri cu FCSB și putea avea un final tragic de carieră: „M-a lovit cu genunchiul în cervicală! N-am mai simțit mâinile și picioarele”

1 săptămână in urmă 30

Director sportiv în acte, antrenor de facto la piteșteni de la finalul lui 2020, Prepe a povestit în această dimineață riscul pe care și l-a asumat sezonul trecut, când, deși medicii i-au recomandat să pună capăt carierei de fotbalist, mijlocașul a continuat, riscându-și sănătatea pentru a promova cu FC Argeș în prima ligă. 

Prepeliță a agățat definitiv ghetele în cui la începutul anului curent.

Andrei Prepeliță, la GSP Live: „Am avut o accidentare gravă. Nu mai simțeam mâinile și picioarele”

„Eu am pus umărul la promovarea echipei într-o situație riscantă și, în general, mi-am făcut treaba ca jucător la FC Argeș. Anul trecut, pe vremea asta, am avut o accidentare care putea fi foarte gravă. Am jucat un amical cu echipa a doua a celor de la Craiova. 

La o fază fixă, un junior al lor a venit în viteză și mi-a sărit cu genunchiul în cervicală. Am avut probleme. N-am mai simțit mâinile, picioarele în acele momente. Câteva minute n-am mai putut să mă ridic. Am rămas cu dureri foarte mari ale mâinilor. 

Am făcut un RMN, iar doi din 3 doctori mi-au spus să renunț, pentru că vertebra intrase în nerv și presase foarte tare. Mi-au spus că la un eventual contact mai tare se poate întâmpla ceva grav. La momentul ăla am continuat așa. Gândindu-mă în urmă, am fost inconștient. Dar tot ce am făcut am făcut cu sufletul aici”, a declarat Prepeliță la GSP Live.

488 de meciuria adunat Andrei Prepeliță în carieră

6 cluburia bifat fostul mijlocaș: FC Argeș, Universitatea Craiova, FCSB, Ludogoreț, Rostov și Concordia Chiajna

14 meciuria strâns Prepeliță la echipa națională

Emisiunea integrală GSP Live cu Andrei Prepeliță

Citește mai multe știri din Liga 1:

Rădoi îl ignoră pe Becali! Analiză pe fiecare post: FCSB, 0 titulari la națională în martie! Cum va arăta „11”-le RomânieiIlie Dumitrescu, despre scandalul cu Florinel Coman: „Dădeai o poză, 50 de dolari și luai carnetul. Nu glumesc!”

Gestul făcut de Dan Barna a fost sesizat de colega aflată în stânga. Femeia a chemat imediat un angajat al Camerei

Libertatea

Playtech: A profitat de ea! Andreea Marin rupe tăcerea: ”Nu o putea face prin...”
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă