VIDEO | 6 morți, 65 de răniți, 133 de mașini distruse! Dezastru pe o șosea din Texas, într-un uriaș accident

3 săptămâni in urmă 31


Mașini distruse, urcate una peste alta și ajunse mormane de fiare, acestea sunt imaginile surprinse pe o autostradă din Texas unde a avut loc un accident colectiv imens, cu peste 100 de mașini implicate și zeci de victime, cel puțin 6 decedate, scrie ABC.


Accidentul a avut loc la scurt timp după ora 6 dimineața, pe I-35, o autostradă din Fort Worth, Texas. Cel puțin 6 oameni au murit, fiind scoși din maldărul de autovehicule distruse, iar alți 65 au fost răniți.Treizeci și șase de persoane au fost transportate de la fața locului, inclusiv trei care se aflau în stare critică, a spus poliția. Numeroși pacienți au fost tratați la fața locului, în timp ce alții au părăsit singuri locul accidentului, dar ulterior au mers la spitale.Daily Mail a publicat secvențe filmate în momentul impactului cu o parte dintre cele 133 de vehicule distruse.Toate victimele evaluate la fața locului erau adulți, au spus oficialii.


Poliția din Fort Worth a spus că gheața este probabil un factor al accidntului colectiv. O ploaie înghețată a produs polei în zona Fort Worth.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">SIX people now confirmed dead and 65 injured after shocking 133-car pile-up on Texas freeway <a href="https://t.co/jF7Yk2aYzn">https://t.co/jF7Yk2aYzn</a></p>&mdash; Daily Mail US (@DailyMail) <a href="https://twitter.com/DailyMail/status/1360098039696941060?ref_src=twsrc%5Etfw">February 12, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>


"Inima mea se frânge pentru comunitatea noastră, pe măsură ce aflăm despre măsura pierderilor pe care le suferim din cauza accidentului de astăzi. Comunitatea noastră oferă sprijin și știu că atât de mulți dintre voi vreți să găsiți o modalitate de a ajuta.", a scris primarul Fort Worth, Betsy Price, pe Twitter.<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">My heart has been in my stomach all day.<br><br>I spoke today to the driver of this car; she’s okay. Her story is just unbelievable. <br><br>At least 6 people lost their lives in this horrific pileup in Fort Worth today. I cannot underscore how much my heart is hurting for our community. <a href="https://t.co/IFIlNe4GkH">pic.twitter.com/IFIlNe4GkH</a></p>&mdash; Lauren Zakalik (@wfaalauren) <a href="https://twitter.com/wfaalauren/status/1359996908945764352?ref_src=twsrc%5Etfw">February 11, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>


„În acest moment, ceea ce Fort Worth are cel mai mult nevoie sunt rugăciunile voastre, pentru familii, răniți și pentru salvatori.”, a mai spus ea.


Foto: Facebook / Fort Worth Fire Department


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă