Victoria prin KO a lui Jake Paul în fața unui fost campion UFC, pusă la îndoială! Gestul bizar al youtuber-ului

3 săptămâni in urmă 20

  • La Liga: Sevilla - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Arsenal - Sunderland, marți, 21:45, Digi Sport 2

Inițial, în gala din Tampa Bay, SUA, Jake Paul, aflat la a apariție în ringul de box, trebuia să-l întâlnească pe Tommy Fury, fratele campionului mondial Tyson Fury, dar britanicul s-a accident cu câteva zile înainte de meci, iar Tyron Woodley a fost varianta de urgență.

Galerie Foto

Meciul de box dintre Jake Paul și Tyron Woodle a fost aranjat? Detaliul care pune la îndoială corectitudinea partidei

Cei doi au mai luptat la finalul lunii august, iar Paul a fost desemnat câștigător la puncte. De această dată, youtuber-ul s-a impus prin KO, în runda a șasea, după ce și-a trimis la podea adversarul cu un croșeu devastator.

Fanii boxului au descoperit pe imagini un gest bizar al lui Jake Paul, chiar înainte de lovitura decisivă. Acesta a răsucit mănușa de două ori, Woodley a lăsat garda jos, iar câteva secunde mai târziu fostul campion UFC era la podea.

Schimbările climatice impactează dramatic viața oamenilor din Madagascar, Mexic și Kenya. Vezi Pământul se răzbună pe DIGI World și DIGI Online, de la 19:05!

Pe rețelele sociale, oamenii susțin că partida a fost aranjată pentru ca vedeta de pe YouTube să rămână în continuare cu palmaresul intact, dar adevărul rămâne cunoscut doar de cei doi pugiliști și poate câțiva oameni din anturajul lor.

  • 5 victorii, 4 prin KO, a obținut Jake Paul în cele 5 meciuri de box disputate până acum.
Etichete: jake paul , tyron woodley , youtuber box , meci box aranjat

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă