Victoria carierei! Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe marele Badr Hari! Prestație uimitoare a românului

2 luni in urmă 34

Liga 1: Hermannstadt - Politehnica Iași, duminică, ora 14:00, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Dinamo, duminică, ora 21:00, Digi Sport 1

Românul Benny Adegbuyi l-a spulberat pe Badr Hari

În prima rundă, Benny Adegbuyi a luptat foarte bine și s-a apărat excelent în fața lui Badr Hari. Marocanul a făcut cunoștință cu podeaua, însă nu în urma unei lovituri clare a românului. Doi dintre cei trei arbitri i-au acordat prima rundă lui Hari, iar unul lui Adegbuyi.

În repriza a doua, Benny s-a clătinat serios. Badr Hari l-a trimis la podea în urma unui atac furibund și doar gongul a fost de partea luptătorului din România. În runda a treia, Benny Adegbuyi a reușit imposibilul și l-a învins pe legendarul Badr Hari prin KO tehnic, după ce l-a trimis de două ori la podea.

Marocanul s-a ales cu nasul rupt.

The rules of the @GLORY_WS Heavyweight tournament pic.twitter.com/s0sls5bguC

— Vechtsport Info 🇳🇱 🇧🇪 🇪🇺 🇬🇧 🇺🇸 (@vechtsport_Info) December 19, 2020

Cei doi sportivi au inspectat ringul cu câteva ore înainte de marele meci.

Benny Adegbuyi - Badr Hari

La conferința de presă organizată cu ocazia galei de la Rotterdam, Adegbuyi a zis, printre altele, că olandezo-marocanul în vârstă de 36 de ani nu va prinde și a treia repriză (meciul a fost programat pe durata a trei runde a câte trei minute plus eventuală repriză de departajare). "Îl fac KO în runda a doua", a punctat tăios Adegbuyi.

"Nu poate să-mi aplice KO în repriza a doua pentru că el nu va apuca runda secundă", a ripostat Badr Hari, cel care a luptat ultima dată în decembrie anul trecut, când s-a înclinat în fața lui Rico Verhoeven.

Benny Adegbuyi - Badr Hari | "117 kg! Cine e cu mine? Sus România!"

La cântarul oficial, luptătorul român "l-a învins" pe marocan, fiind mai greu cu opt kilograme. Cu o zi înaintea luptei, cei doi au trecut cu brio proba cântarului oficial. Românul, în vârstă de 35 de ani, are 117 kilograme, cu opt mai multe decât oponentul său.

În aceeași notă de optimism afișată și în ultimele zile, după cântarul oficial, Benny a postat un mesaj pe rețelele sociale: "117 kg! Sunt gata pentru meciul de mâine. Cine e cu mine? Sus România!", a scris pe Instagram luptătorul născut în Aiud. Badr Hari (35 de ani, 1,98 m) avea un total de 122 meciuri în circuitul K1, dintre care 106 victorii, 15 înfrângeri și o luptă terminată fără decizie.

Etichete: benny adegbuyi , kickbox , badr hari , glory 76
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă