Victoria Azarenka, Sloane Stephens si Kei Nishikori, considerati contact cu persoane infectate, plasati in izolare doua saptamani in Australia

1 lună in urmă 23

Presa australiana anunta ca belarusa Victoria Azarenka, americanca Sloane Stephens si japonezul Kei Nishikori au fost plasati in izolare pentru doua saptamani si privati de antrenamente, dupa testarea pozitiva cu Covid-19 a doua persoane prezente in avionul care i-a adus de la Los Angeles la Melbourne.

Organizatorii au explicat ca cele doua persoane testate pozitiv sunt un membru al echipajului si o persoana care are legatura cu turneul de tenis, insa fara a fi jucator.

"Membrul echipajului si pasagerul au fost transferati la un hotel, conform procedurilor normale pentru cazuri pozitive", a declarat un purtator de cuvant al programului de carantina din statul Victoria.

"Cei 66 de pasageri ramasi sunt considerati drept cazuri contact. Niciun jucator sau membru al anturajului sau nu-si vor putea intrerupe carantina pentru a participa la un antrenament", a precizat sursa citata.

Astfel, cei trei jucatori nu vor putea profita de cele cinci ore zilnice de antrenament prevazute in conditii foarte stricte.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă