Victor Socaciu nu a trădat pentru banii lui Gigi Becali! Miliardarul din Pipera i-a făcut o ofertă aproape imposibil de refuzat și a rămas blocat de răspunsul primit: „Îl iubesc, dar nu am putut!”

3 săptămâni in urmă 27

Cântărețul de muzică folk, Victor Socaciu, plecat dintre noi la vârsta de 68 de ani, pe 27 decembrie 2021, a spus în luna iunie a acestui an că Gigi Becali, patronul FCSB, i-a făcut o ofertă incredibilă.

Victor Socaciu a fost cel care a interpretat imnul Rapidului, versurile fiind compuse de marele poet Adrian Păunescu. Acesta este unul dintre cele mai cunoscute cântece din fotbalul românesc și răsună din difuzoare de fiecare dată când echipa giuleșteană desfășoară un meci pe teren propriu.

Se pare că și Gigi Becali și-a dorit un nou imn pentru echipa sa, imaginea FCSB fiind asociată în prezent cu acordurile piesei „Maria (I Like It Loud)”, interpretată de grupul muzical german Scooter.

Victor Socaciu nu a trădat pentru banii lui Gigi Becali! Miliardarul din Pipera i-a făcut o ofertă aproape imposibil de refuzat și a rămas blocat de răspunsul primit: „Îl iubesc, dar nu am putut!”

Astfel, patronul FCSB a luat legătura cu Victor Socaciu pentru a crea un imn al echipei sale, dar artistul l-a refuzat, având un suflet de rapidist convins.

„Nu voi da detalii despre acea ofertă. Pot să vă precizez doar că nu era venită din partea celor de la Dinamo, dar şi că îl iubesc foarte tare pe Gigi Becali, fiindcă e un om atât de dăruit şi de generos, deseori, cu semenii săi”, a spus Victor Socaciu pentru playsport.ro.

Victor Socaciu a mai cochetat cu sportul, fiind interpretul imnului echipei de handbal feminin Rulmentul Brașov, dar și pentru partide politice.

„Mi-a plăcut mereu să fac imnuri, genul ăsta de melodii. De altfel, prietenii mă mai alintă cu formula . Şi nu am de ce să mă supăr fiindcă au dreptate. Am avut mereu înclinaţie spre stilul ăsta muzical de factură imnică”, mai spunea atunci cântărețul.

The post Victor Socaciu nu a trădat pentru banii lui Gigi Becali! Miliardarul din Pipera i-a făcut o ofertă aproape imposibil de refuzat și a rămas blocat de răspunsul primit: „Îl iubesc, dar nu am putut!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă