Victor Socaciu are trei copii proveniți din trei relații diferite. Artistul e la a patra căsnicie

4 săptămâni in urmă 43

Artistul, care este internat acum în spital cu COVID, s-a lăudat de-a lungul anilor doar cu viața sa profesională. Victor Socaciu a preferat să își țină viața privată departe de ochii publicului, dar, cu toate acestea, se știu câteva amănunte despre mariajele sale, dar și despre cei trei copii ai săi.

Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, este artist și autor a peste 300 de piese vocal-instrumentale şi generice muzicale radio şi TV. Pe lângă această activitate, Victor Socaciu a fost și deputat PSD în legislatura 2008-2012.

Cântărețul a apărut mereu în fața fanilor cu cariera sa, foarte puțin cu viața sa de familie. Victor Socaciu are trei copii de care e tare mândru. Aceștia provin din trei relații diferite. Iulia este fiica cea mare (are aproximativ 40 de ani), din mariajul cu prima soție, cu Doina. Ea a petrecut mult timp în Australia cu mama ei.

Alessia Ana-Maria e fiica cea mică a lui Victor Socaciu, are și ea peste 30 de ani. Este rodul iubirii dintre cântăreț și o frumoasă sibiancă. Victor Socaciu are un singur fiu, pe Victoraș. Acesta are 23 de ani și s-a născut în timpul căsniciei cu Marina Almășan.

Victor Socaciu are trei copii proveniți din trei relații diferite. Artistul e la a patra căsnicie

Cântărețul și cei trei moștenitori ai săi nu au apărut foarte des împreună, în 2018 copiii l-au sărbătorit pe tatăl lor celebru și împreună au făcut o poză.

Victor Socaciu s-a căsătorit de trei ori și tot de trei ori a divorțat.
Prima soție a fost Doina, apoi a urmat căsătoria cu actriţa Cornelia Pavlovici. 12 ani au fost împreună.

Artistul a mai fost căsătorit 16 ani cu Marina Almăşan, cu care are un băiat, pe Victoraş. Victor Socaciu, din 2016, are o nouă soție, pe impresara lui, pe Brândușa Simion.

Victor Socaciu a fost internat în spital cu COVID

Victor Socaciu a fost internat vineri în spital, fiind diagnosticat cu COVID-19, a declarat Ducu Bertzi, potrivit Agerpres.

„Nu am amănunte despre cum se simte. Ştiu că a avut febră, şi-ar fi făcut un test care ar fi ieşit negativ, şi practic a întârziat internarea în spital. Asta ştiu. Nu am alte amănunte”, a afirmat Ducu Bertzi. De asemenea, artista Maria Gheorghiu a confirmat informaţia, arată sursa citată. Aceasta a precizat că niciun alt coleg dintre cei cu care a participat la Festivalul Om Bun nu a avut probleme de sănătate.

Victor Socaciu a participat la Festivalul Om Bun, care s-a desfăşurat la sfârşitul lunii martie la sala Amfiteatru a Primăriei Breaza.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă