Victor Socaciu a fost internat cu COVID-19. Ce spun medicii despre starea lui de sănătate

3 săptămâni in urmă 26

De Andreea Milea.
Publicat: 12.04.2021, 22:06.
Actualizat: 12.04.2021, 22:07

Artistul folk, Victor Socaciu, este internat în stare gravă la spital, infectat cu coronavirus. Se află în îngrijirea medicilor de la finalul săptămânii trecute. Andreea Milea are toate detaliile.

  • Victor Socaciu, artistul de muzică folk, a fost internat cu COVID-19

Victor Socaciu are plămânii afectaţi în proporţie de 50% şi nu poate să respire fără masca de oxigen. Artistul în vârstă de 68 de ani a ajuns vineri la Spitalul Monza, upă ce starea lui de sănătate s-a înrăutăţit şi de atunci este sub supraveghere. Este conştient, nu este încă transferat pe secţia de terapie intensivă şi nu a fost până acum intubat, însă artistul are probleme mai vechi de sănătate.

Cu mai bine de zece ani, acesta a suferit o operaţie de transplant de rinichi. Cât despre contextul în care acesta s-a infectat, persoane apropiate spun că artistul a participat la un festival de muzică folk, un festival pe care chiar el îl organizase, într-o localitate din scenariul verde, unde mai mulţi artişti au cântat într-o sală închisă, în faţa unui public de 30 de persoane. După ce acest spectacol, mai mulţi artişti s-au testat, unul dintre ei fiind pozitiv.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă