Victor Slav și-a panicat mama. Femeia l-a căutat disperată: ”M-am trezit cu mesaje, cu apeluri pierdute”

1 săptămână in urmă 2

Victor Slav și-a panicat mama. Iată cum! Recent, Victor Slav s-a prezentat la Institutul de Pneumoftiziologie ”Marius Nasta” din București, iar la camera de gardă, acesta a cerut să fie testat împotriva noului coronavirus.

De ce și-a panicat Victor Slav mama

De altfel, prezentatorul de televiziune a anunțat ulterior că nu este infectat cu noul coronavirus și că este pregătit de muncă. Doar că momentele așteptării rezultatului au fost pline de tensiune, așteptând rezultatul cu sufletul la gură, la fel ca și mama lui.

“M-am trezit cu mesaje, cu apeluri pierdute, dar cel mai important este că m-a sunat mama, speriată că am COVID. Nu am COVID! Testul meu este negativ, așa că sunt apt de muncă. Sunt sănătos tun!”, este mesajul scris de Victor Slav.

Victor Slav, un tată model

Victor Slav este și un tată model, acesta petrecând mult timp cu fiica lui, Sofia. În plus, de câte ori Bianca a fost plecată, micuța Natalia Sofia a stat cu tatăl ei.

“Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă”, a declarat Victor Slav în urmă cu ceva timp.

Bianca Drăgușanu: ”Autorităţile cam exagerează cu restricţiile astea”

În urmă cu aproape două luni, Bianca Drăgușanu, fosta sa soție, a spus că i s-ar fi propus o sumă de bani ca să iasă în public ca să anunțe că este infectată cu coronavirus, dar vedeta a refuzat ”oferta”. Atunci, aceasta spunea că există vedete la noi în țară care, au anunțat, contra cost, de la începutul pandemiei și până acum, că au fost diagnosticate cu coronavirus. Cu toate acestea, nu a oferit niciun nume.

 “Te costă un pic, dacă vrei, de mâine, să spui că ai virus. Am mai auzit eu că printre vedete se mai practică şi asta. Se oferă o sumă de bani şi eşti virusat. Da, cunosc eu cazuri, am şi dovezi, dar nu vreau să dau nume, pentru că nu e treaba mea. Mie mi s-a oferit o sumă de bani, să spun că am coronavirus, în urmă cu vreo opt luni, cred. Autorităţile cam exagerează cu restricţiile astea. Sunt foarte responsabilă, dacă eu consider că e prea mare riscul, nu mă expun”, spunea Bianca Drăguşanu, potrivit România TV.

The post Victor Slav și-a panicat mama. Femeia l-a căutat disperată: ”M-am trezit cu mesaje, cu apeluri pierdute” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă