Victor Rebengiuc, despre moartea lui Caramitru: Este o pierdere îngrozitoare

1 lună in urmă 26

  • Victor Rebengiuc: „Este o mare pierdere. Eu, personal, i-am fost prieten, încă din anii 60. Mi-l amintesc ca pe un om curajos, sincer, talentat, mucitor. El a fost fondatorul UNITER-ului.
  • Istoricul Emil Răzvan Theodorescu a vorbit, duminică seara, la Aleph News, despre decesul lui Ion Caramitru, și a subliniat că a reușit să facă din Teatrul Național București „o instituție de primă clasă”.
  • Marele actor Ion Caramitru a murit, duminică. El era internat în spital de mai multe săptămâni.

Victor Rebengiuc a spus, duminică, la Aleph News. că regretă enorm moartea lui Ion Caramitru.

„Este o mare pierdere. Eu, personal, i-am fost prieten, încă din anii 60. Mi-l amintesc ca pe un om curajos, sincer, talentat, mucitor. El a fost fondatorul UNITER-ului.

Ca director al Teatrului Național, s-a luptat să refacă acea clădire care stătea să cadă. Un regizor foarte bun. Este o pierdere îngrozitoare”, a mai spus Rebengiuc.

Răzvan Theodorescu: A reușit să facă din Teatrul Național București „o instituție de primă clasă”.

Istoricul Emil Răzvan Theodorescu a vorbit, duminică seara, la Aleph News, despre decesul lui Ion Caramitru, și a subliniat că a reușit să facă din Teatrul Național București „o instituție de primă clasă”.

„Este o veste extrem de dureroasă pentru treatrul românesc. El a făcut din Teatrul București o instituție de primă clasă. I-am apreciat eforturile. Mi-e greu să-mi imaginez cum vor mai fi galele UNITER fără Ion Caramitru”, a spus Răzvan Theodorescu.

Ion Caramitru a murit duminică, la Spitalul Elias

Marele actor Ion Caramitru a murit, duminică. El era internat în spital de mai multe săptămâni.

Ion Caramitru avea 79 de ani. Zilele acestea, actorul Ion Caramitru trebuia să se afle la Iași pentru a participa la Festivalul Serile Filmului Românesc (SFR).

Din cauza problemelor medicale, actorul a lipsit de la eveniment.

The post Victor Rebengiuc, despre moartea lui Caramitru: Este o pierdere îngrozitoare appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă