Victor Ponta s-ar întoarce în PSD pentru a-i ajuta la guvernare: Dacă au nevoie, îi ajut cu plăcere

1 săptămână in urmă 10

Victor Ponta a confirmat că a avut o întâlnire cu Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, săptămâna trecută, la invitaţia acestuia.

„Domnul Ciolacu m-a invitat, nu mă duc neinvitat nicăieri. Eu, cât am fost liderul PSD m-am sfătuit cu foștii lideri. Fiecare are o anumită experiență. Domnul Ciolacu m-a invitat, m-a întrebat. Dincolo de asta nu am discutat altceva și nici nu s-a pus problema”, a spus Victor Ponta.

„Dacă au nevoie, îi ajut cu plăcere. Dacă nu au nevoie, nu îi deranjez”, a adăugat liderul Pro România.

Prezentator Digi 24: Ați spus mai devreme că dacă au nevoie de ajutorul dumneavoastră, sunteți acolo, dar Marcel Ciolacu v-a chemat în partid. Prin intermediul presei.

Victor Ponta: Nu. Niciodată. Eu cred și mă aștept…. Eu și colegii mei din Pro România am fost excluși din PSD pentru că n-am votat moțiunea de cenzură împotriva lui Sorin Grindeanu. Acum, când Sorin Grindeanu va fi ministru, poate chiar vicepremier, m-aștept să anuleze acea decizie. Pentru mine ar conta moral acest lucru.

Prezentator: Dacă anulează acea decizie, vă gândiți să vă întoarceți în PSD sau să fuzioneze Pro România?

Victor Ponta: Dacă vor și ei… Dacă vor și ei, o să discutăm. N-am discutat de niciuna dintre variante pentru că trebuie să vrea.

Marcel Ciolacu a prezentat lista miniştrilor PSD care vor face parte din Guvernul Ciucă, după ce PSD a bătut palma cu PNL în vederea guvernării.

Marcel Ciolacu a anunţat că Adrian Câciu va fi ministrul Finanţelor, Vasile Dîncu ministrul Apărării Naţionale, Alexandru Rafila ministrul Sănătăţii, iar Marius Budăi se întoarce la Ministerul Muncii.

Lista miniştrilor propuşi de PSD

Ministerul Finanțelor – Adrian Câciu

Ministerul Apărării Naționale – Vasile Dîncu

Ministerul Economiei – Marius Humelnicu

Ministerul Tineretului, Familiei, Egalitate de șanse – Gabriela Firea

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii – Sorin Grindeanu

Ministerul Agriculturii – Adrian Chesnoiu

Ministerul Sănătății – Alexandru Rafila

Ministerul Muncii – Marius Budăi

Ministerul Culturii – Lucian Romașcanu

Cine este Vasile Dîncu, propus de PSD la Ministerul Apărării Naţionale

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă