Victor Ponta, în doliu de sărbători - A murit o persoană apropiată fostului lider PSD

3 săptămâni in urmă 22

Victor Ponta / Foto: Inquam Photos Victor Ponta / Foto: Inquam Photos

Veste fulgerătoare pentru Victor Ponta. Fostul său antrenor a murit.

JOI, 30 DECEMBRIE 2021, 07:57

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: Dan Istratie

Fostul antrenor de baschet Constantin Moldovan a murit la vârsta de 78 de ani, a anunţat, miercuri, Federaţia Română de Baschet.

„Federaţia Română de Baschet anunţă cu multă tristeţe şi profund regret trecerea în nefiinţă a celui care a fost antrenorul Constantin Moldovan. Titi Moldovan, aşa cum era mai cunoscut printre apropiaţii şi prietenii din familia baschetului românesc, s-a stins din viaţă după o lungă şi grea suferinţă, medicii de la ATI declarând azi-noapte decesul acestuia la vârstă de 78 de ani.

Pe această cale, Federaţia Română de Baschet îşi exprimă compasiunea şi profundul regret pentru dispariţia prematură a celui care a fost Titi Moldovan, adresând totodată sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească!„, se arată într-un comunicat al FRB.

De-a lungul timpului, a pregătit şi format sute de sportivi, mulţi dintre aceştia ajungând componenţi ai echipelor naţionale (33) sau ai echipelor divizionare. Printre sportivii de renume din baschetul românesc care au fost pregătiţi de Constantin Moldovan se numără internaţionalii Robert Reisenbuchler, Mircea Cristescu, Dragoş Barbu, dar şi fostul prim-ministru al României, Victor Ponta, scrie realitateasportiva.net.

REALITATEASPORTIVA.NET


REALITATEASTAR.NET


TABU.RO


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă