Victor Ponta, extaziat după demiterea lui Vlad Voiculescu: „Prima dată în ultimii 5 ani când prim-ministrul acționează”

1 lună in urmă 271

Demiterea lui Vlad Voiculescu vine ca o mană cerească pentru mulți politicieni care doreau cu ardoarea acest lucru. Unul dintre cei care nu a ezitat să-și exprime bucuria este Victor Ponta, fostul premier al României și liderul partidului Pro România.

Premierul Florin Cîțu, aplaudat pentru decizia sa

În urmă cu câteva minute, Florin Cîțu a anunțat demiterea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății. Decizia vine la o zi după publicarea unui nou ordin al Ministerului Sănătății privind modificarea criteriilor de carantină a localităților, fără acordul premierului și al șefului DSU.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății.

Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat Florin Cîțu.

La scurti timp, Victor Ponta a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îl felicită pe premier pentru decizia sa, afirmând că este prima dovadă de acțiune a unui premier în ultimii cinci ani. Acesta și-a exprimat speranța ca următoarele decizii luate de premier să fie la fel de corect luate ca și aceasta.

„Este prima dată în ultimii 5 ani când Prim-Ministrul Guvernului României acționează și ia decizii așa cum trebuie să facă un Prim Ministru! Să sperăm că devine o regulă – nu o excepție!”, a declarat acesta.

Marcel Ciolacu, reacție acidă după demiterea lui Voiculescu

Într-o notă mai puțin optimistă și-a exprimat și liderul PSD părerea despre demiterea lui Vlad Voiculescu din funcție. Potrivit acestuia, decizia a venit mult prea târziu pentru cei care și-au pierdut viața din cauza unei gestionări greșite a pandmiei și a crizei sanitare existente.

Acesta face apel la actualul Guvern, solicitându-i să numească la conducerea Ministerului Sănătății o persoană competentă care să gestioneze în mod profesionist situația de criză actuală.

„Revocarea lui Vlad Voiculescu a venit mult prea târziu pentru mulți români care și-au pierdut viața sau și-au distrus sănătatea!

Sunt 4 luni în care au ars spitale, în care morții de COVID au fost batjocoriți, în care bolnavii în stare gravă au fost evacuați din spital în miez de noapte, în care pacienții au murit cu zile din cauza avariilor de la instalațiile cu oxigen.

4 luni în care Iohannis a tăcut, iar Cîțu și întreaga Coaliție a Austerității au protejat acest ministru catastrofă!
PNL, USR+ și UDMR să nu îndrăznească să mai pună astfel calamități în fruntea Sănătății, precum Voiculescu sau Tătaru. E timpul să pună un profesionist care știe ce trebuie făcut în această criză sanitară!”, a dezvălui Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

 

 

The post Victor Ponta, extaziat după demiterea lui Vlad Voiculescu: „Prima dată în ultimii 5 ani când prim-ministrul acționează” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă