Victor Ponta: „Eu nu ştiu dacă AUR e împotriva vaccinării dar a prins foarte bine, că oamenii sunt nemulţumiţi. Dacă lumea e nemulţumită că plouă, AUR va fi împotriva ploii”

1 săptămână in urmă 33

Victor Ponta a comentat la România TV intrarea PSD la guvernare. „Din decembrie anul trecut nu se putea să guvernezi fără PSD. Încăpăţânarea asta de un an de zile a lui Klaus Iohanis ne-a costat foarte mult, inclusiv vieţi omeneşti. E un lucru bun că PSD intră la guvernare. Aud că PNL e nemulţumit că nu are multe ministere. Păi au atâtea câte voturi au primit. La Externe, Bogdan Aurescu e bun”, a spus fostul premier Ponta. „Eu cred că varianta corectă era ca PSD-ul să aibă premier”, a mai completat el.

Totuşi el are o părere bună despre Nicolae Ciucă. „Domnul Ciucă e un om serios. Este mai bun de o mie de ori decât Orban”.

Citeşte şi Victor Ponta demască ipocrizia liberalilor: „Acum ard oamenii în spitale o dată pe lună și nimeni nu e vinovat. Dacă era un guvern PSD ne-ar fi spânzurat”

Spre deosebire de alţi lideri politici, fostul premier are o viziune proprie cu privire la partidul AUR şi ascensiunea sa, considerând că se mulează ideologic pe tendinţa populară. „Eu nu ştiu dacă AUR e împotriva vaccinării dar a prins foarte bine, că lumea e nemulţumită. Dacă lumea e nemulţumită că plouă, AUR va fi împotriva ploii„, a spus Ponta, la România TV.

Citeşte şi Scandal monstru în Parlament! Deputaţii AUR au intrat în şedinţa comisiei de sănătate unde se discuta obligativitatea certificatului de vaccinare VIDEO

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă