Victor Ponta comentează arestarea lui Cîţu în SUA: „Mă deranjează că a pierdut un an important de guvernare pentru războiul cu Orban. Ce a făcut acum 20 de ani mi-e indiferent”

2 luni in urmă 38

Victor Ponta adaugă pe lista nemulţumirilor sale legate de premierul Cîţu şi faptul că aproape tot anul 2021 a fost pierdut cu luptele politice interne din PNL, pierzându-se astfel un an foarte importante pentru guvernare, cel al începerii revenirii economice după criza provocată de Covid.

”Imi asum riscul sa dezamagesc , dar spun direct : NU ma intereseaza si NU cred ca este important ce a facut Florin Citu in urma cu 20 de ani in viata sa privata ( cat nu e vorba de crime grave – bineinteles). Ma intereseaza ce face Florin Citu ACUM , si ce va face DE ACUM INCOLO – in calitatea sa de Prim Ministru si de viitor Presedinte al PNL .

Recunosc ca ma amuza teribil cum doamnele si domnii care ma injurau zi si noapte cand eram Prim Ministru pentru ce facusem ( sau se spunea ca am facut) in scoala generala ; si care imi cereau demisia si daca stranutam dimineata la cafea ; acum ne explica ipocrit si penibil cum “ cati nu au facut asa in tinerete” ( eu si inca 20 de milioane de romani nu am avut ocazia sa ne ia Politia in SUA – deci explicatiile nu sunt doar ridicole – ci chiar il dezavantajeaza pe Citu) . Dar pe ipocriti si impostori nu poti sa-i schimbi – poti doar sa razi de ei. Si sa NU faci ca ei. Oricum, ma mir ca nu au spus si azi ”Demisia Ponta”.

Victor Ponta: „Să sperăm că e singura problemă a lui Cîţu, deşi e greu de crezut”

Concluzia : treaba lui Citu ce a patit acum 20 de ani in SUA – imi este indiferent. Ce ma deranjeaza este faptul ca a pierdut un an important din guvernare pentru un razboi total inutil cu Orban – mai ales ca este un razboi castigat inainte de a incepe. Si ca va pierde probabil anul 2022 intr-un alt razboi steril cu USR-PLUS desi poate sa stie de acum ca NU se poate guverna cu forte politice infiintate cu unicul scop de a distruge orice forma de guvernare.

Sa speram ca problema de acum 20 din SUA este singura pe care o are Citu – ar fi bine sa fie asa ( desi e greu de crezut).

PS – dintre miile de bancuri deja aparute pe acesta tema cel mai inspirat cred ca a fost cel in care se spune “Orban a baut toata viata – dar doar in Romania si nu a patit nimic / Citu a baut o data in America si l-au prins”! E cam de plans – nu de ras”, scrie Victor Ponta.

Citeşte şi: Iulian Bulai: „PNL vrea să spargă 10 miliarde de euro în mii de bucăţi pentru a câştiga simpatie în campania internă. Exact ca PSD”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă