Victor Pițurcă, verdict înainte de FCSB – Universitatea Craiova. „Să spunem că ar avea prima șansă!”

1 lună in urmă 2

Victor Pițurcă, fostul antrenor al Universității Craiova din perioada septembrie 2019 – ianuarie 2020, a dat verdictul înaintea meciului pe care oltenii îl vor juca împotriva FCSB-ului.

FCSB – Universitatea Craiova se joacă azi, ora 20.30, în etapa 29 din Liga 1, pe stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, iar fostul selecționer al echipei naționale a României a dat verdictul înaintea acestui duel.

Victor Pițurcă este de părere că FCSB este favorită la partida cu Universitatea Craiova, dar că și oltenii au șansa să se impună în fața grupării antrenate de Toni Petrea. Mai mult, fostul selecționer a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei roș-albastre, chiar dacă relația dintre el și Gigi Becali nu este una tocmai bună.

Victor Pițurcă, verdict înainte de FCSB – Universitatea Craiova

„În momentul ăsta, FCSB e pe primul loc, joacă şi pe teren propriu. Să spunem că ar avea prima şansă, însă meciul se joacă. Cine va face cele mai puţine greşeli va câştiga.

FCSB are avantajul că este într-o formă foarte bună. Şi sunt mult mai bine puşi la punct în ofensivă. Pot marca mult mai uşor decât cei de la Craiova”, a spus Victor Pițurcă înainte de FCSB – Universitatea Craiova, conform AS.ro.

Victor Pițurcă, scandal cu Mihai Rotaru după plecarea de la Universitatea Craiova

Deși s-a anunțat că Victor Pițurcă și Mihai Rotaru au reziliat contract pe cale amiabilă, lucrurile stau cu totul diferit. La o distanță de un an și trei luni, „Piți” a ieșit la atac și l-a desființat pe finanțatorul grupării din Bănie.

„Dacă m-a dat el afară, să-mi plătească salariul pe trei ani de zile. El rămâne tot un mincinos. El e mulțumit că m-a dat afară. Bravo lui. E mare. Mihai Rotaru e mare. Pentru mine, el e un nimeni, un zero. Parveniți din ăștia am cunoscut la viața mea”, a spus Victor Pițurcă, potrivit AS.ro.

Victor Pițurcă a stat pe banca tehnică a celor de la Universitatea Craiova în 16 meciuri, în perioada 1 septembrie 2019 – 4 ianuarie 2020, atunci când oltenii au câștigat 8 meciuri, au remizat de trei ori și au pierdut cinci partide.

The post Victor Pițurcă, verdict înainte de FCSB – Universitatea Craiova. „Să spunem că ar avea prima șansă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă