Victor Pițurcă se aștepta ca Edi Iordănescu să plece de la FCSB: ”Nu are un psihic puternic!”

2 săptămâni in urmă 16

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Fostul selecționer este de părere că Edi Iordănescu a venit nepregătit din punct de vedere psihologic la FCSB, iar acest lucru s-a dovedit a fi decisiv în relația cu Gigi Becali. 

Victor Pițurcă îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să lucreze la psihic!

Edi Iordănescu avea o clauză în contract, de 500.000 de euro, pe care i-ar fi încasat dacă patronul Gigi Becali l-ar fi dat afară de la club. Acest lucru nu s-a întâmplat, însă omul de afaceri l-a atacat sistematic, la ”prins cu ușa” de fiecare dată când a avut ocazia și l-a determinat să renunțe de bună voie la funcția de antrenor.

Astfel, Edi Iordănescu a renunțat și la clauza de 500.000 de euro. Nu s-ar fi întâmplat niciodată acest lucru, dacă în locul său ar fi fost Victor Pițurcă. Antrenorul ține mult la înțelegerile contractuale și rar este văzut făcând compromisuri.

Victor Pițurcă îl sfătuiește pe Edi Iordănescu să lucreze mai mult această latură psihologică și pe viitor să nu mai renunțe așa ușor la drepturile sale legale.

Da, mă gândeam că Edi nu va sta mult la FCSB. De asta am declarat că va sta foarte puțin acolo. Edi Iordănescu nu are un psihic foarte puternic, repede își face bagajul și pleacă. Ăsta e un minus pentru el, pe care sper să îl corecteze”, a declarat Victor Pițurcă, la sport.ro.

Etichete: victor piturca , edi iordanescu , gigi becali

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă