Victor Pițurcă revine în fotbal » Unde va antrena: „Am vorbit acum o săptămână”

1 lună in urmă 56

Anunțul a fost făcut de Eugen Neagoe (53 de ani), actualul antrenor principal de la Astra și „secund” al lui Pițurcă în mai multe rânduri. Pițurcă nu va antrena însă în România, ci la o echipă din afara țării. 

Eugen Neagoe: „Victor Pițurcă va pregăti o echipă din străinătate”

„Am vorbit cu el în urmă cu o săptămână. Victor Pițurcă va reveni în antrenorat, dar nu în România. Va pregăti o echipă din străinătate”, a declarat Eugen Neagoe la emisiunea „Liga DigiSport”.

Ultima aventură în antrenorat a lui Victor Pițurcă s-a încheiat în ianuarie 2020, atunci când a avut loc despărțirea sa de CS Universitatea Craiova. Înainte de aventura din Bănie, Pițurcă a mai antrenat Al Ittihad, FCSB, Steaua și echipa națională a României în trei rânduri (iunie 1998 - decembrie 1999, decembrie 2004 - aprilie 2009 și iunie 2011 - octombrie 2014).

În ultimul mandat al lui Pițurcă, rezultatele nu au fost excelente. Craiova a câștigat 8 dintre cele 16 meciuri jucate sub comanda sa, a remizat în trei rânduri și a pierdut 5 confruntări.

3 trofeea cucerit Victor Pițurcă ca antrenor, toate cu Steaua (Cupa în 1992, campionatul în 2001 și Supercupa în 2002)

VIDEO. Ionuț Mazilu, laude pentru Victor Pițurcă: „Eu cred că este cel mai bun selecționer pe care l-a avut România”

Citește mai multe știri despre antrenorii români:

Marius Șumudică și-a anunțat plecarea de la Gaziantep în direct: „Nu am cum să refuz așa ceva, merg de săptămâna viitoare”Răzvan Lucescu, blocaj la Al-Hilal! Pierde teren în clasament după al treilea egal consecutiv

Mihai Albu s-a întâlnit cu iubitul fostei neveste, iar ce i-a zis l-a lăsat mască: 'Cum să-mi spui așa ceva?'

Libertatea

Playtech: Giani Kiriță, FĂCUT DE RÂS de o vedetă TV: 'E cel mai slab în dormitor, așa sunt ăștia cu tatuaje'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă