Victor Pițurcă, reacție clară după ce Gigi Becali a anunțat transferul record al lui Olimpiu Moruțan: „Sigur că da!” FC Porto, noul nume mare pe urmele mijlocașului FCSB

1 lună in urmă 12

Victor Pițurcă este convins că Olimpiu Moruțan poate ajunge subiectul unui transfer record în Liga 1. Mijlocașul FCSB este unul dintre cei mai în vogă jucători ai campionatului, iar FC Porto s-a înscris pe lista echipelor care îl urmăresc, după Inter Milano, Galatasaray, Hoffenheim sau Leverkusen.

Olimpiu Moruțan este noua bijuterie a lui Gigi Becali. Mijlocașul are un sezon foarte bun, iar patronul FCSB speră să dea lovitura cu jucătorul adus de la FC Botoșani. Omul de afaceri din Pipera i-a fixat și un preț de transfer, unul deloc mic: 20 de milioane de euro.

Moruțan a intrat recent în atenția mai multor cluburi. Pe lângă Inter Milano sau Galatasaray, care îl monitorizează de mai multă vreme, „perla” lui Gigi Becali a ajuns și pe radarul celor de la Porto.

Victor Pițurcă, reacție clară după ce Gigi Becali a anunțat transferul record al lui Olimpiu Moruțan: „Sigur că da!”

Olimpiu Moruțan a dezamăgit la Campionatul European U21, din Ungaria și Slovenia. Cu toate acestea, Gigi Becali îl cere la naționala mare. Mai mult, patronul i-a fixat un preț de transfer de 20 de milioane de euro.

Victor Pițurcă a vorbit pe marginea subiectului. Fostul selecționer crede că Moruțan poate sparge recordul în materie de transferuri din Liga 1.

„Dacă este o echipă care va plăti această sumă, face 20 de milioane, sigur că da”, a spus Victor Piţurcă pentru AntenaSport.

Dumitru Dragomir, atac violent la Olimpiu Moruțan: „Să stea dracu’ liniștit! Să-l cheme Gigi Becali la raport!”

Dumitru Dragomir l-a criticat foarte dur pe Olimpiu Moruțan, care a jucat sub media echipei la Campionatul European U21.

„Băi, Moruțan dacă nu-i spune cineva să joace pentru echipă… el vrea să joace pentru el, să fie vândut, să își ia bani mulți. Să stea dracu’ liniștit! Altfel nu dă doi bani nimeni pe el. Să-l cheme Gigi la raport? Băi băiatule, îți bagi joc de carieră? Nu joacă nicăieri în lume dacă face treaba asta” a declarat Dumitru Dragomir la ProSport Live.

Olimpiu Moruțan (21 de ani) a fost cumpărat de Gigi Becali în iulie 2018, după ce a plătit 700.000 de euro pentru transferul său de la FC Botoșani. În sezonul 2020 – 2021, mijlocașul a jucat în 25 de meciuri, a dat 6 goluri și a oferit 12 pase decisive pentru FCSB.

2 milioane de euro este cota lui Olimpiu Moruțan, conform transfermarkt.com

Nu scad niciun preț, iar cine îl vrea pe Moruțan trebuie să stea cu mine de vorba de la 15 milioane de euro. Sub prețul ăsta nu îl dau nimănui. Galata nu mi-a făcut nicio o ofertă concretă. Așa că au întrebat pe la Giovanni sau pe la unul și altul este altă problemă. Însă turcii nu mi-au trimis vreo ofertă așa cum a facut Parma pentru Dennis Man
Gigi Becali pe 20 martie 2021, pentru ProSport.

The post Victor Pițurcă, reacție clară după ce Gigi Becali a anunțat transferul record al lui Olimpiu Moruțan: „Sigur că da!” FC Porto, noul nume mare pe urmele mijlocașului FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă