Victor Pițurcă, răspuns fabulos când a fost întrebat dacă a văzut vreun jucător care să-i semene: „Este un tip foarte dur, are fizicul meu!”

2 zile in urmă 22

Victor Pițurcă, fostul selecționer al României, a vorbit despre posibilitatea ca nepoții săi să facă performanță în fotbal, așa cum a făcut el.

Victor Pițurcă (64 de ani) s-a retras din cariera de fotbalis, în 1989, de la Lens.

Ca fotbalist, acesta are trei trofee în palmares: un titlu de campion, o Cupă a României și o Supercupă. Toate au fost obținute în tricoul Stelei.

Victor Pițurcă, răspuns fabulos când a fost întrebat dacă a văzut vreun jucător care să-i semene

Fostul selecționer al României s-a amuzat în momentul în care a fost întrebat dacă a văzut vreun fotbalist care să-i semene. Pițurcă avea speranțe în Antonio, unul dintre nepoții săi, însă acesta nu a mai fost la fotbal, din cauza pandemiei.

„Ca jucător? Nu am văzut. Nu mă laud acum, dar nu prea am văzut. Este dificil să apară un nou Pițurcă. Este o mare problemă cu jucătorii de valoare.

Eu, toată ziua, de dimineața până seara băteam mingea. Acum, mă rog de ai mei o grămadă să iasă să se joace cu mingea. Dacă joacă o oră, vai de capul meu… E greu să ajungă vreunul fotbalist. Credeam în nepotul meu, Antonio.

Este un tip foarte dur, are fizicul meu, credeam că poate reuși, dar cu această pandemie nu l-au mai lăsat părinții lui să mai meargă, pentru că ne-a fost frică să nu vină cu virusul în casă”, a declarat Victor Pițurcă, pentru Antena Sport.

Victor Pițurcă a ales cel mai bun fotbalist din Liga 1

Alexandru Cicâldău este pariul lui Victor Pițurcă. Fostul selecționer al României îl consideră pe jucătorul Universității Craiova drept cel mai bun fotbalist din Liga 1, deși recunoaște că Olimpiu Moruțan dă mai bine din punct de vedere „comercial”.

„Ca aspect comercial, dă mai bine Moruţan, pentru că este şi mai tânăr. Dar, părerea mea este că Alex Cicâldău este cel mai bun jucător din ţară în momentul ăsta. Chiar dacă el iese în evidenţă doar atunci când marchează. Aleargă foarte, foarte mult şi face un efort invizibil pentru echipă”, a spus Victor Pițurcă, pentru Telekom Sport.

The post Victor Pițurcă, răspuns fabulos când a fost întrebat dacă a văzut vreun jucător care să-i semene: „Este un tip foarte dur, are fizicul meu!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă