Victor Pițurcă, pregătit să revină în fotbal: „Poate aduce oameni cu bani, să susțină echipa”

1 lună in urmă 3

Ultima dată antrenor la CS Universitatea Craiova, fostul selecționer ar putea reveni oficial în fotbal din această vară. Pițurcă este atras de proiectul Stelei, care vizează promovarea în Liga 2 la capătul acestui sezon.

Victor Pițurcă, dispus să vină la CSA Steaua

Daniel Oprița, antrenorul secției de fotbal a CSA Steaua, spune că Piți i-a transmis că o să vină alături de proiect odată cu eventuala promovare în eșalonul secund.

„Vorbesc cu domnul Pițurcă despre lucrurile astea (n.r. - disputa cu FCSB pentru identitate). Îmi tot spune să promovez, să fac tot posibilul să promovez, și la liga a doua o să încerce să vină și dânsul alături de noi cu cât mai mulți foști steliști care au scris istorie la acest club. Mă susține, vorbesc cu el, chiar mi-a spus că vrea să vină la meciul de sâmbătă (n.r. - cu FCSB 2). Sper să vină, îl așteptăm. 

Nu știu în ce calitate ar veni la club, dar să susțină echipa. Poate să aducă oameni cu bani care să susțină echipa. Antrenor nu știu dacă ar veni, probabil aș mai sta eu dacă promovez”, a declarat Oprița la emisiunea „Națiunea stelistă”, găzduită de Asociația Steliștilor 1947. 

Piţurcă ajută din umbră Steaua, el se poate alătura proiectului la promovarea în Liga 2. Sigur o să vină. El ţine foarte mult legătura cu Opriţa. Se sună, se sfătuiesc. Victor Piţurcă se implică neoficial la Steaua, dar îl văd să se implice şi oficial. Piţurcă o să fie manager, aşa îl văd eu. Aşa cred că o să fie.
- Adrian Bumbescu, acum antrenor la Centrul de copii și juniori de la Steaua, la Look Sport Live

3 trofeea cucerit Victor Pițurcă ca antrenor, toate cu Steaua (Cupa în 1992, campionatul în 2001 și Supercupa în 2002)

VIDEO. Ciprian Marica nu-l iartă pe Victor Pițurcă: „Bre nea Piți, nu mă ajută scuzele. Eu n-am vrut să păcălesc pe nimeni”

Citește mai multe știri despre CSA Steaua:

O adversară a celor de la CSA Steaua și FCSB 2 se retrage din Liga 3! Jucătorii au fost deja înștiințațiFCSB 2, fără perdea! Daniel Oprița știe ce jucători va înfrunta CSA Steaua în Liga 3: „90% le ghicesc echipa”

Adevărul despre iubitul Ramonei Bădescu.Câți ani are bărbatul plin de bani

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! S-a aflat cine e, de fapt, iubita lui Răzvan Simion. E fostă vedetă PRO TV și arată senzațional
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă