Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Harry Kane, după Anglia – Scoția: „Sare mingea din el, bine că nu l-a luat Real Madrid”

1 lună in urmă 35

Victor Pițurcă l-a criticat dur pe Harry Kane după rezultatul dezamăgitor obținut de Anglia, cu Scoția, scor final 0-0. Fostul selecționer s-a arătat dezamăgit de prestația atacantului de la Tottenham, pe care îl consideră mult supraevaluat.

Pițurcă și-a amintit că Harry Kane a fost foarte aproape să ajungă la Real Madrid, fiind una dintre țintele de transfer ale lui Florentino Perez, iar acum se bucură că mutarea nu s-a mai făcut, întrucât madrilenii s-ar fi păcălit.

Harry Kane, desființat de Victor Pițurcă: „Bine că nu l-a luat Real Madrid, s-ar fi păcălit cu el”

Antrenorul spune că prețul de 120 de milioane de euro, fixat de site-urile de specialitate, este unul mult prea mare și se datorează în principal faptului că jucătorul evolează în Premier League.

„Să fim serioși, Kane costă atât pentru că joacă în Premier League și la Tottenham, dacă ar juca în altă parte ar costa mult mai puțin.

Știu că a vrut să îl ia Real Madrid și mai bine că nu l-au luat, pentru că s-ar fi păcălit cu el. Nu are nici o tehnică prea bună, cam sare mingea din el, nu îl văd nici la un un-doi, prea puțin din partea lui”, a comentat Victor Pițurcă, în calitate de analist sportiv Pro TV pentru meciurile de la Euro 2020.

Victor Pițurcă, dezamgit și de Anglia: „Nu au forță de joc, nu demonstrează nimic!”

Fostul selecționer al României s-a arătat dezamăgit de evoluția Angliei din meciul cu Scoția. Acesta susține că englezii au șanse minime să se califice în semifinale.

„După ce am văzut, șansele ca Anglia să ajungă în semifinale sunt mici. Nu au forță de joc, nu demonstrează nimic în atac.

Au pretenții să câștige acest turneu final, dar n-au avut ocazii cu Scoția. Tinerii mai au nevoie de meciuri la cel mai înalt nivel. După ce am văzut astăzi, cu Scoția, sunt puține speranțe ca Anglia să ajungă în semifinale”, a mai spus Victor Pițurcă.

The post Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Harry Kane, după Anglia – Scoția: „Sare mingea din el, bine că nu l-a luat Real Madrid” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă