Victor Pițurcă îl atacă pe patronul Mihai Rotaru: „El vrea să aibă clubul la un anumit nivel, să supraviețuiască! Eu mi-am dorit să ajung în Liga Campionilor la Craiova” | EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 16

Victor Pițurcă îl atacă pe patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, pe care îl consideră o persoană autosuficientă, lipsită de ambiții mărețe când vine vorba de fotbal.

Cei doi au lucrat la Universitatea Craiova, în sezonul 2019/2020, însă înțelegerea s-a rupt înainte de a se culege roadele. Orgoliul și ambițiile lui Victor Pițurcă s-au dovedit mai mari decât promisiunile și speranțele finanțatorului oltean.

Doar 16 partide a stat pe bancă Victor Pițurcă, acumulând opt victorii, trei egaluri și cinci înfrângeri, cu golaveraj 25-16.

Victor Pițurcă îl critică dur pe Mihai Rotaru

În momentul plecării de la Craiova, Victor Pițurcă a lăsat echipa pe locul 4, cu 37 de puncte adunate în 22 de etape, la 7 puncte în spatele liderului CFR Cluj. O diferență care putea fi recuperată fără probleme până la finalul sezonului, ținând cont și de partidele din play-off.

Cu toate acestea, Victor Pițurcă a decis să plece de la echipă, nemulțumit de faptul că Mihai Rotaru nu părea deloc dispus să facă investiții serioase în echipă. Investiții la nivelul așteptărilor și ambițiilor pe care „Piți” le avea – adică titlul și accederea în grupele Ligii Campionilor, într-un termen cât mai scurt.

„Așa s-a întâmplat și la Craiova, cu mare tam-tam, publicul a avut mare încredere în mine și am plecat după patru luni. Mi-am dat seama că nu pot să realizez nimic acolo, din ce vrea eu. Fiindcă cel care este patron (n.r. – Mihai Rotaru) acolo nu își dorește acest lucru. Tu poți să ridici nivelul. Nu poți cu acel lot să ajungi în Liga Campionilor, ceea ce îmi doream eu. Ce se întâmpla? Câștigam un campionat. Ce se întâmpla? Nu se întâmpla nimic. El vrea să aibă clubul la un anumit nivel, să supraviețuiască. Într-adevăr, acolo salariile sunt plătite la timp, condițiile sunt foarte bune, dar pentru mine nu e numai acest lucru important. Când am mers la Craiova, mi-am dorit să câștig campionatul și să merg în Liga Campionilor”, a declarat Victor Pițurcă, la ProSport Live.

The post Victor Pițurcă îl atacă pe patronul Mihai Rotaru: „El vrea să aibă clubul la un anumit nivel, să supraviețuiască! Eu mi-am dorit să ajung în Liga Campionilor la Craiova” | EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă