Victor Pițurcă este de partea lui Rădoi și îi atacă pe contestatari: „Numai fraierii ascultă de voi! Tu nu ai voie să îl critici pe Mirel”

1 lună in urmă 19

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 aprilie 2021, 14:00 / Actualizat sambata, 10 aprilie 2021 14:00

Echipa națională a început dezastruos în preliminariile Campionatului Mondial, dar Victor Pițurcă (64 de ani) îl susține în continuare pe Mirel Rădoi (39 de ani) și i-a atacat dur pe cei care l-au criticat pe selecționer.

După eșecul de la Erevan, scor 2-3, echipa națională ocupă locul 4 în grupa J, cu doar trei puncte acumulate după primele trei partide din campania pentru Cupa Mondială din Qatar. Victor Pițurcă, fost selecționer al României, a analizat eșecul cu naționala Armeniei, dar i-a luat apărarea și lui Mirel Rădoi, care a fost criticat de majoritatea oamenilor din fotbalul românesc.

Victor Pițurcă: „O să spun ce m-a deranjat la meciul cu Armenia”

„Tot ce face Mirel Rădoi în asta crede. Dar poate el nu poate să se apere. El vrea să joace cu jucători de atac mulţi. Poate el nu ştie să joace cum jucam eu, adică să mă organizez foarte bine. O să spun acum ce m-a deranjat pe mine la acest meci. Ai 2-1 şi jucători care rămân prin faţă? Eu am jucat în Portugalia contra unor jucători fantastici, Luis Figo, ce jucători.

Am jucat contra Greciei, care e cu două clase peste. Dar am avut echipă care s-a strâns, ca în momentul când un jucător a fost eliminat au jucat nu sută la sută, două sute la sută. Pe ăştia îi vedeam, parcă era meciul câştigat, rămâneau prin faţă. Jucau armenii parcă erau Brazilia. De ce? Pentru că îi lăsam noi să joace”, a declarat Victor Pițurcă la Telekom Sport.

3 mandateare Victor Pițurcă la naționala României: iunie 1998 - decembrie 1999, decembrie 2004 - aprilie 2009 și iunie 2011 - octombrie 2014

Victor Pițurcă: „Numai fraierii ascultă de voi! Tu nu ai voie să îl critici pe Mirel”

„Nici mie nu îmi convenea când venea Dorinel Munteanu. A spus vreo două prostii când eram eu şi s-a întâmplat fix invers până la urmă, că mi-a şi spus. Lăsaţi-mă, aceştia care vin din spatele frontului şi spun ce am fi făcut noi. Hai să fim serioşi. Lăsaţi ce aţi fi făcut voi, că nu interesează pe nimeni ce aţi fi făcut voi.

Nu vă bagă nimeni în seamă şi numai fraierii ascultă la voi, ce aţi fi făcut voi. Mai ales antrenorii. Tu nu ai voie să vorbeşti, să îl critici pe Mirel. Nu ai voie! Tu să îţi vezi de treaba ta la echipa unde eşti tu şi fă acolo ce trebuie să faci tu”, a mai spus fostul selecționer pentru sursa citată.

E exclus să mai antrenez în Liga 1. Echipa națională? Aș reveni, poate, cine știe, peste câțiva ani, am antrenat foarte mulți ani și sunt legat de națională! Și mai este Steaua. Dacă ajunge pe prima scenă și vor avea nevoie de mine, nu neapărat că antrenor, aș reveni.

Victor Pițurcă

VIDEO. Zeno Bundea, povești savuroase cu Victor Pițurcă și Mircea Lucescu

Citește și alte știri despre echipa națională:

Avem lotul României pentru Jocurile Olimpice! Cum arată cel mai bun „11”

Rednic, franc în privința naționalei: „Era clar că va fi o problemă cu Radoi” » Pe cine mai dă vina „Puriul”

Playtech: ȘOC! Simona Halep, UMILITĂ în direct la TV. De la ce a pornit totul: ”Nu are nicio treabă. Poate era pe...


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă